04.06.2024

Het centrale meldpunt van onze organisatie: De Servicedesk.

Share      
226526

Bij AppSys kan je als klant zijnde gebruik maken van onze servicedesk voor al je IT-problemen. Ons team van service engineers neemt jouw verzoek op, notuleert het, classificeert het en in het beste geval, word het per direct verholpen.

Niet elk probleem kan uiteraard onmiddellijk opgelost worden, daarom hebben we gespecialiseerde consultants in huis die onze service engineers inschakelen, waar nodig.

Maar wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf om gebruik te maken van onze servicedesk?
1. Efficiënte probleemoplossing
 • Snelle incidentafhandling: Onze servicedesk kiest voor een gecentraliseerde aanpak van incidenten en problemen, waardoor deze sneller behandelt worden.
 • Rond de klok ondersteuning: Al onze klanten met een 24x7 contract, kunnen, zoals de naam het zegt, vierentwintig op zeven, beroep doen op onze servicedesk. Ongeacht de dag en het tijdstip, helpen we je verder.
2. Verbeterde productiviteit
 • Minder downtime: De downtime van systemen en diensten wordt geminimaliseerd doordat onze servicedesk snel problemen kan tackelen, wat uiteindelijk leidt tot een hogere productiviteit van jouw werknemers.
 • Gestandaardiseerde processen: Onze servicedesk werkt met gekende processen en procedures binnen het team. Hierdoor kunnen binnenkomende tickets efficiënt worden beheerd.
3. Kostenbesparing
 • Voorkom aankomende problemen: Door proactieve monitoring en het verhelpen van problemen wanneer ze zich stellen, voorkom je grotere, kostbare problemen op langere termijn.
 • Deze spreekt bijna voor zich, de kosten voor het beheren van IT-problemen binnen jouw bedrijf gaan omlaag, en jouw IT verantwoordelijke kan zich focussen op de core van zijn job, IT.
527527
4. Verbeterd IT beheer
 • Centralisatie: Onze servicedesk functioneert als het centrale aanspreekpunt voor allerlei IT-gerelateerde vragen. Dit zorgt voor een beter overzicht en beheer.
 • Analyse van de gegevens: Door dat wij de gegevens over incidenten en verzoeken analyseren en verzamelen, krijg jij beter inzicht in eventuele terugkerende problemen en trends, en kan je hierop anticiperen.
5. Schaalbaarheid en flexibiliteit
 • Behoeftes: Naargelang de behoeftes van jouw bedrijf, kan de nood aan onze servicedesk worden opgeschaald of worden aangepast, zo simpel is dat.
 • Groei: Ook wanneer je bedrijf in groei zit of een transitie doormaakt, kan onze servicedesk de toenemende vraag aan IT-ondersteuning op zich nemen.
6. Verbeterde tevredenheid
 • Snelle respons: Medewerkers en gebruikers krijgen sneller antwoorden en oplossingen die zich in het dagdagelijks bedrijfsleven stellen, wat leidt tot hogere tevredenheid onder de werknemers.

Kortom, een bedrijf kan zijn operationele efficiëntie verbeteren, kosten verlagen en een hogere tevredenheid bereiken onder zowel werknemers als klanten, door de voordelen van te werken met een servicedesk, te benutten.