13

Microsoft Azure

Naast ons eigen Cloud platform bieden we ook Public clouddiensten aan zoals Microsoft Azure. Één van de meest gekende en grootste Cloud platformen ter wereld.

Microsoft Azure ondersteunt een grote variëteit aan workloads en voorziet een uitgebreid gamma aan services in een wereldwijd netwerk van datacenters. Als u voor Azure kiest, geniet u van Cloud voordelen zoals schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid.

Bovendien werkt Azure volgens het ‘betalen-naar-gebruik’ principe. U bepaalt op ieder moment welke clouddiensten u gebruikt en verwijdert of toevoegt. Ook investeert Microsoft continu in security, privacy en compliancy, waar u als klant uiteraard van mee geniet.

45

Microsoft 365

Bedrijven die een stap willen wagen richting ‘de Cloud’, starten meestal met de migratie van hun e-mails en bestanden. Als trouwe Microsoft partner hebben we reeds jarenlang ervaring in het migreren van kleine en grote ondernemingen naar het Microsoft 365 platform.

Met Office 365 krijgt u een breed gamma aan standaard oplossingen ter beschikking, gericht op het verhogen van de efficiëntie en productiviteit binnen het werk. Aangezien Office 365 een cloudoplossing is, maakt het niet uit waar, wanneer en op welk device u wilt werken. Alles is perfect gesynchroniseerd met de gekende tools binnen Office, waardoor de stap naar het 365 platform laagdrempelig is voor organisaties en hun werknemers.

Ook Microsoft Teams is de dag van vandaag niet meer weg te denken in de bedrijfswereld. Met deze ‘nieuwe manier van werken’, kunt u veel tijd uitsparen. Dankzij de integratie met heel wat Office 365 apps, kunt u vlot en efficiënt samenwerken, waar u ook bent.