Azure

Microsoft Azure

Naast ons eigen cloudplatform bieden we ook publieke clouddiensten aan zoals Microsoft Azure, één van de meest gekende en grootste cloudplatformen ter wereld. Het platform werkt volgens het ‘betalen-naar-gebruik’ principe, wat maakt dat je enkel betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Microsoft Azure ondersteunt een grote variëteit aan workload en voorziet een uitgebreid gamma aan services in een wereldwijd netwerk van datacenters. Als je voor Azure kiest, geniet je van voordelen zoals een grote schaalbaarheid en hoge beschikbaarheid. Daarbuiten investeert Microsoft continu in security, privacy en compliancy, wat voor jou als klant mooi meegenomen is.

45

Microsoft 365

Bedrijven die willen overstappen naar de cloud, starten meestal met de migratie van hun e-mails en bestanden. Als trouwe Microsoft partner hebben we reeds jarenlang ervaring in het migreren van kleine en grote ondernemingen naar het Microsoft 365-platform.

Met Office 365 krijg je een breed gamma aan standaard oplossingen ter beschikking, gericht op het verhogen van de efficiëntie en productiviteit binnen het werk. Aangezien Office 365 een cloudoplossing is, maakt het niet uit waar, wanneer en op welk device je wilt werken. Alles is perfect gesynchroniseerd met de gekende tools binnen Office 365, waardoor de stap naar het 365-platform laagdrempelig is.

Microsoft Teams

Ook Microsoft Teams is de dag van vandaag niet meer weg te denken in je werkdag. Met deze ‘nieuwe manier van werken’, kun je veel tijd uitsparen. Dankzij de integratie met heel wat Office 365-apps, kun je vlot en efficiënt samenwerken, waar je ook bent.