Networking

Alles moet 24x7 met elkaar verbonden zijn en gegevens moeten altijd en overal beschikbaar zijn. Dit is de nieuwe standaard in onze maatschappij en een stabiel, performant netwerk speelt hierin een erg cruciale rol. Ook beïnvloedt dit de productiviteit van uw werknemers en de tevredenheid van uw klanten. Denk zelfs aan de continuïteit van uw bedrijf, ook dit hangt af van een goed werkend netwerk.

AppSys heeft ruime ervaring in het opzetten, onderhouden én beveiligen van bedrijfsnetwerken en we helpen uw bedrijf graag op weg naar een moderne netwerkinfrastructuur. Ook kunnen we netwerkdiensten in onze Managed Services opnemen waardoor uw bedrijf volledig ontzorgd wordt van het beheer en onderhoud hiervan.

SD-WAN

SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) is een specifieke toepassing van een Software Defined Networking technologie die wordt toegepast op WAN-verbindingen. Hiermee is het voor bedrijven eenvoudiger om hun bedrijfslocaties te bundelen in het interne netwerk. SD-WAN is hierbij een aanvulling of vervanger van MPLS waarbij een open internetverbinding kan worden gebruikt om verbinding te maken met het interne netwerk zonder dat hiervoor extra hardware nodig is. De traditionele routers kunnen op deze manier volledig vervangen worden door SD-WAN oplossingen, waardoor bedrijven enorme besparingen kunnen realiseren. De Next-Generation firewalls spelen hierin een belangrijke rol.

AppSys heeft heel wat expertise en ervaring aan boord van deze technologieën. Ook evalueren we steeds de producten die hiervoor het meest geschikt zijn in de markt. We hebben ruime ervaring met merken als Clavister, Sonicwall, Barracuda, Fortigate, Watchguard, ...

WiFi

Ook een stabiele en performante WiFi verbinding speelt een cruciale rol in de hedendaagse bedrijfswereld. Dit voor het verwerken van talloze apparaten die een hogere bandbreedte, snelheid en betrouwbaarheid nodig hebben. Welke keuzes zijn er te maken bij het inrichten van een stabiele en betrouwbare WiFi omgeving? En hoe pak je netwerkbeveiliging (tegen hackers) aan?

Meer over onze WiFi oplossing