24/7 met elkaar verbonden.

We leven in een wereld waarin we altijd en overal verbonden zijn met elkaar. Dat betekent dat we op ieder moment toegang willen tot onze gegevens. Deze constante connectie zorgt voor continuïteit binnen je bedrijf en verhoogt de productiviteit van je medewerkers. Om een optimale omgeving te bereiken, heb je een stabiel en performant netwerk nodig.

Bij AppSys hebben we ervaring in het opzetten, onderhouden én beveiligen van bedrijfsnetwerken. We helpen je bedrijf graag op weg naar een moderne netwerkinfrastructuur. Heb je ook hulp nodig na de uitrol? Dan zijn onze Managed Services interessant voor jouw organisatie. Hierbij zorgen we voor een volledige ontzorging op vlak van beheer en onderhoud.

SD-WAN

Op zoek naar een oplossing om meerdere bedrijfslocaties met elkaar te verbinden? SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network) is een ideale oplossing om je dataverkeer centraal te beheren via aparte software. Hierdoor vervang je je traditionele routers door SD-WAN-oplossingen en hoef je niet te investeren in extra hardware. Kiezen voor SD-WAN kan je een hoop geld besparen. Next-Generation Firewalls spelen een belangrijke rol bij deze oplossing.

Als onafhankelijke IT-partner evalueren we steeds de producten die het meest geschikt zijn op de markt. We werken met merken als Clavister, Sonicwall, Barracuda, Fortigate, Watchguard en meer.

WiFi

Een stabiele en performante WiFi-verbinding is de ruggengraat van je bedrijf. Je hebt het nodig voor het verwerken van talloze apparaten die een steeds hogere bandbreedte, snelheid en betrouwbaarheid nodig hebben. Welke keuzes maak je bij het inrichten van zo een stabiele en betrouwbare WiFi-omgeving? Hoe pak je de netwerkbeveiliging aan? AppSys ondersteunt je in dit proces.

👉 Meer over onze WiFi-oplossing