Met Cloud back-up is het maken van een back-up eenvoudiger dan ooit.

Geen gedoe meer met tapes of externe harde schijven, uw bestanden zijn ten alle tijden beschikbaar in de Cloud. Ook voor Disaster Recovery zijn er oplossingen mogelijk binnen AppSys.

De back-up gebeurt op een veilige en betrouwbare manier. De data wordt op militair niveau versleuteld op uw systemen voordat deze verzonden en opgeslagen wordt in een zwaarbeveiligd datacenter (TIER3+++). Verder staat de data zowel lokaal als buiten uw bedrijfspand opgeslagen, zodat wanneer er brand of dergelijke uitbreekt, u uw gegevens niet kwijt bent. Ook is het datacenter gecertificeerd volgens de hoogst mogelijke ISO certificeringen.

9

Voor de bedrijfscontinuïteit op punt te houden, zetten we de back-up direct klaar op een 2e externe locatie. Hierdoor is uw data altijd klaar voor gebruik en zal er een automatische schakeling zijn naar lokale NAS bij het wegvallen van het internet.

In verband met het budget, communiceren we steeds zo transparant mogelijk over de kosten. Er zijn geen hoge investeringen nodig voor eigen back-up hardware en software. Indien gewenst, neemt AppSys het beheer volledig uit handen en bespaart het uw bedrijf kosten aan monitoring, onderhoud en energie. Volgens het ‘pay-as-you-grow’ systeem, betaalt u slechts wat u gebruikt.

Cloud back-up werkt snel en efficiënt. Met deze manier van werken, kunt u snel uw data terugzetten uit de back-up en behoren lange zoektijden tot het verleden.

Diensten die AppSys hierbij nog kan aanbieden zijn een snelle 24x7 back-up en restore mogelijkheid. U bepaalt zelf hoe ver u terug wilt gaan om bestanden terug te halen. Verder is er nog de optie tot archivering en er is slechts eenmalig een full back-up nodig, hierna wordt enkel de gewijzigde data geback-upt.