68

AppSys ICT Group is een full service ICT organisatie die gevestigd is in Houthalen (BE), Peer (BE) en Eindhoven (NL). Wij richten ons op bedrijven en organisaties die het maximale rendement uit hun ICT bestedingen willen halen. De succesvolle ICT bedrijven Business IT Solutions en JANS ICT Consulting besloten in 2012 - na een 5-tal jaren van nauwe samenwerking - om hun krachten officieel te bundelen in AppSys ICT Group. Ze streefden dan ook dezelfde filosofie na in ICT dienstverlening: leveren van topkwaliteit met een team van ervaren consultants.

In de loop der jaren zijn er mooie mijlpalen bereikt met AppSys: De waardering door verschillende vendoren door een Gold of Platinum Partnership status af te geven, de verhuis naar een groter kantoor om onze verdere groei te kunnen verwezenlijken, en de nominatie voor Trends Gazellen in 2020 en 2021 als een van de sterkst groeiende bedrijven in onze provincie.

Zo zijn we ook enorm trots op onze vaste klanten groep die we momenteel ondersteunen met ons team: gaande van eenmanszaken, kleine KMO’s tot grotere/landelijke organisaties en besturen verdeeld over diverse sectoren zoals retail & productie bedrijven, onderwijsinstellingen, VZW’s, zorginstellingen als overheidsinstellingen enz...

We werken met zeer ervaren ICT consultants die stuk voor stuk op de hoogte zijn van de ICT infrastructuren bij onze vaste klanten en hun verantwoordelijkheid hiervoor op zich nemen. Zo leveren we vanaf het eerste aanspreekpunt topkennis af en zijn we er op deze manier zeker van dat we enkel werken met gemotiveerde ICT vakmensen die steeds op de hoogte zijn van de laatste technologieën, over de laatste certificeringen beschikken.

AppSys ICT Group spitst zich toe op 4 hoofdactiviteiten: Cloud, Managed Services, Consultancy en Security. Zo leveren wij o.a. diensten als 24ux7 monitoring en support, servicedesk activiteiten, totaalbeheer van complete ICT infrastructuren, of consultancy aan bedrijven met een eigen ICT afdeling.

Sinds de start groeide de organisatie razendsnel en telt het team intussen meer dan 60 medewerkers met elk een uitgebreide expertise en jarenlange ervaring binnen hun vakgebied. Met de voortdurende focus op kwaliteit, groeide AppSys uit tot een trouwe partner voor onze vaste, steeds uitbreidende klanten groep.