Servicedesk.

Persoonlijke en snelle ondersteuning voor jouw medewerkers.

Onze servicedesk staat rechtstreeks in contact met eindgebruikers en is het centrale aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen en -problemen. Besteed je servicedeskwerkzaamheden met een gerust hart uit aan AppSys. Het maakt niet uit hoe groot of klein je bedrijf is of hoe uniek je IT-wensen zijn. Op het moment dat er vragen zijn of hulp nodig is, heb je nood aan een professionele servicedesk.

Er zijn verschillende manieren waarop AppSys jou kan helpen met het beheer van je IT-servicedesk. Wij luisteren steeds aandachtig naar jouw wensen en zoeken samen naar de meest geschikte formule. Dit kan gaan van extra ondersteuning buiten kantoortijd, tot volledige outsourcing, al dan niet op jouw locatie.

Meer over onze Servicedesk
3Onze Support Engineers staan voor je klaar.

Niet alle IT-problemen of -aanvragen kun je verhelpen vanop afstand. Daarom hebben we een team van Support Engineers voor je klaarstaan. Zij gaan van klant tot klant en helpen hen op allerlei vlakken: van het oplossen van storingen en de installatie van nieuwe hard- en/of software, tot het onderhoud van jouw IT-infrastructuur.

Wij zorgen ervoor dat je altijd op ons kunt rekenen.
Managed Services.

Draag je IT-beheer over aan onze experts.

AppSys heeft de belangrijkste diensten gebundeld tot een proactief beheerpakket. Via onze Managed Services ervaar je niet alleen een betere service, maar betaal je ook een vast bedrag per maand. Daardoor liggen je kosten lager dan je zou vermoeden.

Meer over onze Managed Services