ServiceDesk.

Directe ondersteuning voor uw medewerkers.

Onze servicedesk staat rechtstreeks in contact met eindgebruikers en is het centrale aanspreekpunt voor IT gerelateerde vragen en voorkomende issues. Door gebruik te maken van remote support en kennismanagement merkt u geen verschil met een helpdesk op locatie. Ons team is dan ook specifiek gericht op vragen, die komen vanuit eindgebruikers, systeem- en netwerkbeheerders.

Meer over onze Servicedesk
3

Onze Support Engineers te uwer beschikking.

Niet alle IT-issues of aanvragen kunnen vanop afstand verholpen worden. Dus mocht er on-site een interventie nodig zijn, staan onze support engineers voor u klaar. Zij gaan van klant tot klant om alle IT-wensen te vervullen.

Dit kan gaan van het oplossen van storingen, installatie van nieuwe hard- en of software, tot het onderhoud van uw IT-infrastructuur.

Managed Services.

Geef uw IT uit handen, aan onze experts.

Overal en altijd veilig kunnen werken door uw data uit te besteden aan een expert. Want IT is voor de meeste bedrijven niet de ‘kernactiviteit’ binnen de organisatie. Bij AppSys zijn de managed services steeds afgestemd op uw bedrijfsnoden zodat u zich kunt focussen op uw Core Business.

Meer over onze Managed Services