Wees voorbereid door ook uw IT te beveiligen.

Criminaliteit gaat mee met zijn tijd en cybercriminelen storten zich op het gijzelen van bedrijven door hun data te bemachtigen. Uw bedrijf is dan ook continu online via de Cloud, sociale netwerken en het mobiel werken van uw medewerkers. Als gevolg hiervan wordt het steeds complexer om uw bedrijfsnetwerk en belangrijke gegevens zo optimaal mogelijk te beveiligen.

AppSys heeft de juiste kennis en middelen aan boord om uw bedrijf hier zo goed mogelijk in bij te staan.

Endpoint Security.

U weet wat ze zeggen. De veiligheid van uw netwerk is net zo sterk als de zwakste schakel binnen uw IT-infrastructuur. Cybercriminelen worden steeds inventiever en een goede bescherming van uw clients en servers is een absolute must geworden om uw bedrijf te wapenen tegen ransomware, malware en advance persistent threats.

Meer over Endpoint Security

Next generation Firewall.

Next Generation Firewall. U heeft er allicht al over gehoord. Maar wat is nu het verschil tussen een traditionele Firewall en een NGFW? Wel, het grootste verschil is dat de NGFW, ‘Application Aware’ is. Wat eigenlijk gewoon wilt zeggen dat de firewall snel de juiste applicatie traceert en het netwerkverkeer kan controleren.

Meer over NGF

Disaster Recovery.

Het niet beschikbaar zijn van software, bestanden, e-mails en andere soorten data heeft dikwijls onmiddellijke gevolgen voor de dagdagelijkse werking of productie binnen een bedrijf. En dan hebben we het nog niet over het financiële plaatje dat hierbij komt kijken. De dagen dat een Disaster Recovery (noodplan) enkel was weggelegd voor de grote spelers onder ons, is verleden tijd.

Meer over DR

Security-as-a-Service

Mensen en uw organisatie op een veilige manier laten werken en communiceren is onze doelstelling op gebied van security. Daarom introduceert AppSys een Security-as-a-Service building block bovenop onze Managed Services oplossing, of als alleenstaande oplossing, volledig op maat en schaalbaar voor uw business.

Meer over SaaS