19

De moderne werkplek.

De moderne werkplek, dat betekent de mogelijkheid om overal te werken, vanaf eender welk device. Heb jij de moderne werkplek al volledig omarmd in jouw bedrijf? De laatste jaren is er al een grote vooruitgang geboekt, maar we merken dat de meeste organisaties nog ver weg staan van een volledige integratie. Want jawel, er is een verschil tussen het gebruik van Microsoft Teams en een volledig ingerichte moderne werkplek.

Flexibel én veilig.

Modern werken zorgt voor meer vrijheid en flexibiliteit, dat is voor veel personen een belangrijke vereiste bij het kiezen van een nieuwe werkgever. Als organisatie is het belangrijk dat je je medewerkers de mogelijkheid geeft om plaatsonafhankelijk te werken, zeker met de “war of talent” die momenteel heerst op de arbeidsmarkt. Meer vrijheid betekent ook meer uitdagingen op vlak van IT-security. AppSys begeleid je bij de integratie van een slimme én veilige werkplek op maat van jouw bedrijf.

Microsoft Teams.

Microsoft Teams staat voor (samen)werken waar en wanner je wilt. Of dat nu vanaf je thuiswerkplek is, bij een klant of gewoon vanop kantoor. De online software maakt productief en veilig werken mogelijk en biedt tal van samenwerkingsmogelijkheden. Een perfecte start om een moderne werkplek te creëren voor jouw medewerkers.

Ontdek Teams
Moderne meetingruimtes.

Modern werken stopt niet bij de het kiezen van de juiste software. Ook je kantoor moet voldoen aan de noden van flexibel werken. Heb je voldoende meetingruimtes in je gebouw? Is je IT-infrastructuur voorbereid op meerdere flexplekken? We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen in dit proces.

VoIP

Telefonie is een belangrijk onderdeel van je hedendaagse IT- infrastructuur. VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol en betekent zoveel als bellen over het internet. AppSys biedt een professionele telefonieoplossing aan op basis van 3CX die zowel lokaal als in de cloud geplaatst kan worden.

Meer over onze VoIP-oplossing
 • 1. Let's talk.

  In een eerste gesprek bespreken we de uitdagingen en wensen van jouw organisatie.

 • 2. TCO.

  Daarna brengen we de total cost of ownership in kaart.

 • 3. Akkoord.

  Ga je akkoord? Dan starten we met de uitrol van het project.

 • 4. Uitrol.

  Onze projectmanagers volgen het projectplan nauwkeurig op en informeren je gedurende de volledige uitwerking.

 • 5. Reflecteren.

  Na de uitrol overlopen we samen hoe het project verlopen is.