19

Modern Workplace

Kiezen voor een 'modern workplace' oplossing is kiezen voor flexibiliteit en mobiliteit van uw bedrijf en werknemers. Er kan van overal ter wereld, vanaf elk device, gewerkt worden. Niemand is nog gebonden aan een vaste locatie of een bepaalde omgeving, wat telewerken bijzonder efficiënt maakt. Zolang er de juiste tools binnen de juiste omkadering worden aangereikt aan uw medewerkers, biedt dit een enorme meerwaarde aan uw organisatie.

AppSys begeleidt u bij het faciliteren van een slimme werkplek voor uw werknemers, die past bij de manier van werken van uw bedrijf. Hoe we dit doen? Eerst analyseren we de behoeftes en noden van uw organisatie en werknemers waarna we de TCO in kaart brengen. Nadien starten we met de uitrol van het projectplan dat nauwkeuring opgevolgd wordt door een van onze project managers. U blijft tijdens dit proces volledig up-to-date met als eindresultaat een efficiënte en moderne werkoplossing voor uw bedrijf.

Microsoft Teams

Microsoft Teams. Dat wilt zeggen, telewerken, samenwerken, communiceren met collega’s, waar u maar wilt. Of u nu van thuis uit werkt, van op de luchthaven of van op kantoor, deze online software zorgt ervoor dat u flexibel kunt worden op een veilige en krachtige manier. Met andere woorden, een gemakkelijke manier om een ‘Modern Workplace’ te creëren voor uw medewerkers.

Ontdek Teams

VoIP

Telefonie wordt steeds meer geïntegreerd als een essentieel onderdeel in de hedendaagse IT- infrastructuur. VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol en betekent zoveel als bellen over een computernetwerk zoals het internet. AppSys biedt een professionele telefonie oplossing aan op basis van 3CX, die zowel lokaal als in de Cloud geplaatst kan worden.

Meer over onze VoIP oplossing