51

IT-Infrastructure

Aan de basis van een succesvolle onderneming ligt een solide IT-infrastructuur waarop men kan vertrouwen. Maar hoe bent u er zeker van dat uw bedrijf up-to-date blijft met de steeds veranderende en snelle technologische trends de dag van vandaag? Daarnaast wilt u uiteraard ook de garantie dat u uw budget correct heeft gespendeerd om het maximale uit uw investering te halen.

Laat daarom AppSys u hierin bij staan. Wij zijn dag in, dag uit bezig met het ontwerpen, opzetten en onderhouden van (complexe) IT-vraagstukken. Wij helpen u daarbij niet enkel met de juiste keuzes te maken naargelang de noden van uw bedrijf, maar verzorgen daarnaast ook de volledige aflevering, migratie en integratie.

Server & Storage

Is het voor uw bedrijf nog interessant om te investeren in eigen servers? Misschien is het tijd om de switch te maken naar een serveromgeving via de Cloud? Dat en zoveel meer zijn keuzes die gemaakt moeten worden ten voordele van uw onderneming. AppSys kan u hierbij helpen door een goede analyse te maken van uw serveromgeving en op basis daarvan oplossingen aan te bieden, op maat van uw bedrijf. Zo werken ondertussen al verschillende bedrijven met een combinatie van oplossingen en AppSys kan u hierin perfect begeleiden met de AppSys Cloud en eigen onze datacenters.

Ook op het gebied van storage is AppSys er om u te adviseren. Welke de ideale storage opstelling is voor uw bedrijf hangt af van een aantal zaken. Zo kijken we eerst welke data u bewaart en hoeveel capaciteit er nodig is. Op basis van deze uitkomst kijken we samen met u naar de beste oplossing voor uw organisatie.

Hyperconverged Infrastructure

Hyperconverged Infrastructure of HCI is de integratie van storage, servers en networking in één virtueel systeem. Dit enkele systeem brengt alle onderdelen samen en virtualiseert deze. Dit leidt dan weer tot een aanzienlijke vereenvoudiging van uw IT-infrastructuur waardoor deze veel sneller, efficiënter en budget friendly te beheren valt.

  • Waarom HCI de oplossing is voor uw bedrijf? Het is eenvoudig, kostenefficiënt, overzichtelijk en schaalbaar.
  • Zo is uw nieuwe IT-infrastructuur binnen de kortste keren klaar voor gebruik.
  • Het beheer van uw IT-omgeving wordt gemakkelijker en hardware wordt efficiënter benut.
  • Door te werken met HCI, beheert u uw gegevens op één platform, via één scherm.

En last but not least, een Hyperconverged Infrastructure is gemakkelijk uit te breiden of down te scalen. Dus heeft u bijvoorbeeld meer opslag nodig? Geen probleem.

9

Financing

Werken via de Cloud, betekent enkel betalen wat u verbruikt. Op deze manier bent u ertoe in staat om gemakkelijker in te spelen op de wisselende noden of onvoorziene omstandigheden binnen uw bedrijf. Wanneer u al hebt gekozen om te werken met een cloudpartner, kent u dus ook de vele voordelen van deze flexibele IT-aanpak.