51

Een betrouwbare IT-infrastructuur

Dat is de basis van een succesvolle onderneming. Bij AppSys zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen, opzetten en onderhouden van (complexe) IT-vraagstukken. Schakel onze hulp in bij het maken van de juiste keuzes, want sommige dingen kun je niet alleen. Naast een adviserende rol, staan we ook in voor de volledige uitrol van een project. Dat geldt ook voor oplossingen als migratie en integratie.

Big data staat gelijk aan grote uitdagingen.

Oplossingen zoals Internet of Things (IoT) zorgen voor inzicht in de werking van je organisatie, wat een mooi voordeel is. Maar het zorgt ook voor een uitdaging: de enorme hoeveelheid aan data. Buiten de grootte is ook het beheer en de snelheid van dataverwerking een complexe zaak. Hoe ga jij om met die toestroom van data? Beheer jij nog alles vanuit een traditioneel datacenter? Bekijk samen met AppSys wat de beste oplossing is voor jouw organisatie.

On-premise of overstappen naar de cloud?

Hoewel het voor sommige bedrijven nog steeds interessant is om te investeren in eigen servers, is het voor andere organisaties hoog tijd om over te stappen naar een serveromgeving in de cloud. Maar hoe weet je welke stap jij moet maken? Op basis van een analyse van je serveromgeving stellen we enkele oplossingen aan je voor die perfect passen bij jouw bedrijf.

Cloud

AppSys beschikt over een eigen cloudplatform, ‘Cloudle’. Hiermee bieden we hoogwaardige cloudoplossingen aan op maat, ondergebracht in de modernste datacenters van de Benelux. Naast ons eigen platform bieden we ook publieke clouddiensten aan zoals Microsoft Azure. Door te werken via de cloud betaal je enkel voor wat je verbruikt. Op deze manier speel je gemakkelijker in op wisselende noden en onvoorziene omstandigheden binnen je bedrijf.

Server & storage

Naast onze uitgebreide kennis over de cloud, zijn we ook gespecialiseerd in fysieke datacenters. De ideale storageopstelling voor je bedrijf hangt af van verschillende zaken. Zo kijken we eerst welke data je waar bewaart en hoeveel capaciteit er daarvoor nodig is. Op basis van deze uitkomst kijken we samen met jou naar de beste oplossing voor jouw organisatie.

9

Of een combinatie van de twee? (HCI)

Bij het vinden van de juiste oplossing komen we vaak uit bij een gecombineerde oplossing. Dat doen we onder andere aan de hand van hypergeconvergeerde systemen, beter bekend als Hyperconverged Infrastructure (HCI). Bij deze oplossing worden storage, servers en networking gecombineerd tot één virtueel systeem, wat onder andere zorgt voor minder complexiteit in het datacenter. Naast vereenvoudiging heeft het ook andere voordelen: databeheer wordt sneller, efficiënter en budgetvriendelijker.

Waarom is HCI een goede oplossing voor jouw bedrijf?

  • Het is eenvoudig, kostenefficiënt, overzichtelijk en schaalbaar.
  • Je nieuwe IT-infrastructuur is snel klaar voor gebruik.
  • Je beheert je gegevens op één platform via één scherm.
  • HCI beweegt mee met jouw onderneming, je kunt gemakkelijk uitbreiden of afschalen.