46

De nodige kennis, op vraag van u.

IT is een zeer breed gegeven de dag van vandaag, waardoor het vaak onmogelijk is voor organisaties om voor ieder aspect binnen IT, de juiste kennis aan te werven. Om die reden is het vaak beter om een consultant in te huren, waardoor u de juiste expert, op het juiste moment ter beschikking hebt en IT-kennis slim kunt inzetten.

Flexibiliteit.

Krijg als organisatie de flexibiliteit om te kiezen wanneer én welke kennis u nodig heeft ter ondersteuning van uw IT-team. Onze consultants worden zeer nauwkeurig geselecteerd en continu opgeleid. Op deze manier hebben we een team ter beschikking met een brede up-to-date kennis en ervaring binnen elk hun eigen vakgebied.

Interesse in een consultancy service? We toetsen de gewenste ondersteuning steeds samen af, naargelang de behoeften van de klant. Zo is het mogelijk om tijdelijk extra personeel in te huren, waardoor er geen problemen zijn met langlopende contracten. Dit stelt uw organisatie in staat om flexibel om te gaan met personeelskosten.

Allround.

Bij AppSys kunt u terecht voor detachering, architectuur, consultancy, nieuwbouwprojecten en outsourcing. Zo hebben wij voor ieder IT-proces in uw bedrijf een consultant ter beschikking. Op deze manier bieden we voor ieder IT-vraagstuk het passende profiel aan voor onze klanten:

  • Servicedesk medewerkers voor de dagdagelijkse eindgebruiker ondersteuning
  • Support medewerkers voor client- en serverbeheer
  • Consultants voor topics zoals storage, virtualisatie, networking, security, ...
  • Project Coördinatoren ter ondersteuning voor IT-projecten binnen uw onderneming