46

Kennis.

Het is bijna onmogelijk is om voor ieder aspect binnen IT de juiste kennis aan te werven binnen je bedrijf. Daarom is het vaak beter om een consultant in te huren voor een specifiek onderwerp. Zo heb je de juiste expert op het juiste moment ter beschikking en zet je IT-kennis slim in.


Flexibiliteit.

Bij AppSys heb je de flexibiliteit om te kiezen wanneer én welke kennis je nodig hebt om je eigen IT-team (tijdelijk) aan te vullen. Onze consultants worden zeer nauwkeurig geselecteerd en continu opgeleid. Op deze manier hebben we een team ter beschikking met de juiste kennis en bakken ervaring binnen hun vakgebied. Interesse in een consultancy service? We toetsen de gewenste ondersteuning steeds samen af. Zo heb je de mogelijkheid om tijdelijk extra personeel in te huren, waardoor er geen problemen zijn met langlopende contracten. Dit stelt je organisatie in staat om flexibel om te gaan met personeelskosten.

Allround.

Bij AppSys kun je terecht voor detachering, architectuur, consultancy, nieuwbouwprojecten en outsourcing. Op deze manier bieden we voor ieder IT-vraagstuk het passende profiel aan voor onze klanten:

  • Servicedesk medewerkers voor de dagdagelijkse eindgebruiker ondersteuning
  • Support medewerkers voor client- en serverbeheer
  • Consultants voor topics zoals storage, virtualisatie, networking en security
  • Project Coördinatoren ter ondersteuning voor IT-projecten binnen jouw onderneming