SaaS

Mensen en uw organisatie op een veilige manier laten werken en communiceren is onze doelstelling op gebied van security. Daarom introduceert AppSys een Security-as-a-Service building block bovenop onze Managed Services oplossing, of als alleenstaande oplossing, volledig op maat en schaalbaar voor uw business

 • 01. Snel & gemakkelijk schalen

  Neem elke af wat voor uw bedrijf relevant is. Binnen deze oplossing kunt u alles vrijwel onmiddellijk uitbreiden of inperken indien nodig.

 • 02. Kostenbesparend

  Er zijn geen lokale hardwaren aankopen of grote investeringen nodig aangezien u gebruik maakt van Security tools in de Cloud.

 • 03. Core business

  Focus terug op uw Core Business en ontlast uw IT team zodat zij zich terug kunnen focussen op andere projecten.

 • 04. Specialisten

  Leg uw veiligheid in handen van onze AppSys Security Experts.

Laat ons ervoor zorgen dat u veilig kunt werken met behulp van onderstaande features.

Continue scanning van het gehele netwerk
Dagelijkse scanning van het interne en externe netwerk op kwetsbaarheden, zwakke wachtwoorden en tienduizenden andere aandachtspunten bij het beveiligen van uw netwerk.

Virtuele Probes
Deze virtuele appliances worden achter de firewall op een virtualisatieplatform geïnstalleerd, zodat het interne netwerk gescand kan worden. We zien dat klanten met meer werkplekken ook meer netwerksegmenten hebben. Wij zetten daarom per netwerksegment een probe in.

Hacker Alert
Deze digitale bewegingssensoren worden op een virtualisatieplatform geïnstalleerd en slaan alarm zodra een crimineel in het netwerk wordt gesignaleerd. Je ontvangt hiervan direct een alert, waardoor hoge schades als gevolg van een hack of datalek voorkomen worden.

GDPR aanbevelingen
Het dashboard geeft direct inzicht in welke aanbevelingen opgevolgd dienen te worden om beter te voldoen aan de AVG/GDPR wetgeving.

Eenvoudig te begrijpen dashboard
Het dashboard geeft in een oogopslag weer welke kwetsbaarheden gevonden zijn en waar de belangrijkste aandachtspunten zitten. Uiteraard is elk aandachtspunt voorzien van een oplossing, zodat het risico direct verlaagd kan worden.

Er zijn nog een aantal optionele features binnen SaaS zoals pentesting, netwerk en security audits, Phishing as a Service, consultancy en hardware.