Samenwerken op een veilige manier met SaaS.

Onze doelstelling op vlak van security is dat je medewerkers en organisatie op een veilige manier kunnen (samen)werken en communiceren. Daarom introduceert AppSys een Security-as-a-Service building block bovenop onze Managed Services oplossing. Of als alleenstaande oplossing, volledig op maat en schaalbaar voor jouw business.

Waarom SaaS iets voor jouw organisatie is:

 • 01. Snel & gemakkelijk schalen

  Met SaaS neem je enkel af wat relevant is voor jouw bedrijf. Bij deze oplossing kun je vrijwel onmiddellijk op- of afschalen indien nodig.

 • 02. Kostenbesparend

  Je hebt geen hardware kosten en moet geen grote investeringen doen omdat je gebruik maakt van security tools in de cloud.

 • 03. Meer focus voor je core business

  Krijg terug focus op je core business. Met SaaS ontlast jij je IT-team zodat zij zich terug kunnen focussen op andere projecten.

 • 04. Bij AppSys zijn we specialist in SaaS.

  Leg je veiligheid in handen van onze AppSys Security Engineers.

Met welke features zorgen wij ervoor dat jij veilig kunt werken?

Eenvoudig te begrijpen dashboard
Het dashboard geeft in één oogopslag weer welke kwetsbaarheden gevonden zijn en waar de belangrijkste aandachtspunten zitten. Uiteraard is elk aandachtspunt voorzien van een oplossing, zodat het risico direct verlaagd kan worden.

Continue scanning van het gehele netwerk
Dagelijkse scanning van het interne en externe netwerk op kwetsbaarheden, zwakke wachtwoorden en tienduizenden andere aandachtspunten bij het beveiligen van je netwerk.

Virtuele Probes
Deze virtuele appliances worden achter de firewall op een virtualisatieplatform geïnstalleerd, zodat het interne netwerk gescand kan worden. We zien dat klanten met meer werkplekken ook meer netwerksegmenten hebben. Wij zetten daarom per netwerksegment een probe in.

Hacker Alert
Deze digitale bewegingssensoren worden op een virtualisatieplatform geïnstalleerd en slaan alarm zodra een crimineel in het netwerk wordt gesignaleerd. Je ontvangt hier direct een alert van, waardoor problemen als gevolg van een hack of datalek voorkomen worden.

GDPR-aanbevelingen
Door ons dashboard weet je welke aanbevelingen opgevolgd moeten worden om beter te voldoen aan de AVG-/GDPR-wetgeving.

Er zijn nog een aantal optionele features binnen SaaS zoals pentesting, netwerk en security audits, Phishing as a Service, consultancy en hardware.