Een gepaste website of webshop voor je bedrijf!

Ben je op zoek naar een professionele website of webshop die ook goed scoort in Google? Het is tegenwoordig niet alleen belangrijk om zichtbaar te zijn in de virtuele wereld, maar ook om een professionele indruk na te laten.
AppSys begeleidt je graag in dit proces. We starten steeds met een analyse van je eventuele bestaande website en die van je concurrenten. Daarna werken we een nieuw ontwerp op maat uit. Tijdens het hele project houden we steeds rekening met de wensen van Google om een hoge ranking te garanderen.

Service Contracten

Websites & Webshops

Al meer dan 7 jaar maken we professionele website voor onze klanten. Dit resulteert in meer dan 100 opgeleverde projecten.

Uit ervaring weten we dat de eisen/wensen van de klanten meestal grote overeenkomsten hebben. Om het proces transparanter te maken én te vereenvoudigen hebben we besloten om deze eisen in 3 pakketten onder te brengen. Wil je ook nog een webshop, dat kan via de Add-On formules.

Er zijn geen verborgen kosten: de registratie van de domeinnaam, de hosting , de website én het onderhoud van de website zijn in het pakket inbegrepen.

Websites & Webshops

Help, mijn website rendeert niet

Een website of webshop hebben is één, bezoekers en klanten hier naartoe lokken is een tweede, niet te onderschatten punt. Zoekmachineoptimalisatie of kortweg SEO is een verzamelnaam voor alle stappen die nodig zijn om hoog te scoren in Google.

Door effectief gebruik te maken van SEO technieken is het mogelijk om meer bezoekers te trekken naar gewenste webpagina’s. AppSys kan je bijstaan om SEO zo optimaal mogelijk voor je in te richten. SEO is dan ook een werkwoord en je zal er niet geraken door een eenmalige inspanning.

SEO
Service Contracten
Service Contracten

Rentman

Rentman is een specialist op het gebied van online verhuursoftware. AppSys doet de ontwikkeling en support voor de WordPress import plugin van Rentman. Deze plugin importeert producten van Rentman naar iedere WordPress Woocommerce webshop waar deze import plugin geïnstalleerd is.

Bij ons kan je terecht voor hulp, vragen en problemen met betrekking tot de plugin

Rentman