2024 - week 11

Nieuwe website en webshop met Rentman voor Production One.

Share      
Production One
Voor ProductionOne uit Memphis Tennessee (USA), mochten we de afgelopen maanden werken aan hun nieuwe website en webshop, gekoppeld met onze Rentman plugin.
Over Production One:

Production One bestaat ondertussen al meer dan 20 jaar en is een one-stop oplossing voor apparatuur omtrent staging, professionele audio, verlichting, video projecten, evenementen en alles wat hier bij hoort. Zo voorzien ze bijvoorbeeld events voor CNBC, FedEx, maar ook de half-time show voor de jaarlijkse Liberty Bowl Football Classic, een University Football match (NCAA) met ongeveer 50.000 toeschouwers.

Over de oplossing:

Naar aanleiding van de Rentman plugin die AppSys ICT Group ontwikkeld heeft, zijn er een half jaar geleden de eerste contacten gelegd met Production One. We kregen enkele vragen omtrent het gebruik, de functionaliteiten van de plugin en de mogelijke aanpassingen naar hun manier van werken toe. Al snel bleek dat onze expertise meer dan welkom was om hen bij te staan in dit vooralsnog moeilijk traject waarin ze zich bevonden. Naast de Rentman plugin hebben we ook de volledige website onder handen mogen nemen.

Omschrijving van de oplossing:
  • Nieuwe website
  • Rentman integratie via onze eigen plugin
  • Custom Rentman aanpassingen
  • Monitoring en onderhoud

We danken onze contactpersoon Kiley Butler samen met het volledige team van Production One voor het vertrouwen en kijken alvast uit naar het vervolg!

Nieuwsgierig naar wat onze collega's van web development ervan hebben gemaakt? Neem een kijkje op https://www.productionone.com