SEO

Iedereen wil met zijn website op die eerste pagina van Google komen, maar weinigen slagen hier in. SEO of "Search Engine Optimization" zorgt ervoor dat uw website zo optimaal mogelijk wordt opgemaakt om zo een betere ranking te krijgen in bijvoorbeeld Google op bepaalde trefwoorden.

De betere ranking in de resultaten zullen dan ook een verhoging in het aantal bezoekers op de website met zich meebrengen. Daarnaast zal het type bezoeker ook veel specifieker gericht zijn op basis van wat je zelf via de website qua diensten of producten aanbiedt.

Dit in zijn geheel zal dan ook resulteren in meer aanvragen via jouw website of meer aankopen in jouw webshop.

Service Contracten

SEO Audit

De meeste websites hebben wel ergens iets wat naar SEO toe niet in orde is. Dit kan enerzijds komen door niet doordacht te werk te gaan bij de start van de website, maar kan ook voortkomen uit het feit dat SEO scores continue verder worden ontwikkeld door de zoekmachines om zo de best mogelijke resultaten naar hun bezoekers te tonen. Hierdoor kan het dan gebeuren dat een bestaande site op SEO slechter gaat scoren na verloop van tijd.

Door middel van een SEO Audit waarin we naast het technische aspect ook het On-site SEO en het Off-Site SEO verhaal in kaart brengen, kunnen we een volledig rapport opmaken waarin deze tekortkomingen en verbeterpunten in worden uitgeschreven en wat er moet gebeuren om deze aan te pakken.

Service Contracten

SEO onderhoud

Eenmaal je SEO in orde is en goed scoort in de zoekmachines, wil je uiteraard die positie ook zo goed mogelijk proberen vast te houden.

De manier waarop je score bepaald wordt door de verschillende algoritmes van de zoekmachines is continue in ontwikkeling en hier moet dan op tijd ook in bijgestuurd worden op bestaande sites of bepaalde pagina's op jouw website.

Door middel van SEO monitoring en onderzoeken van analytische gegevens van jouw website kunnen we hier ook de nodige voorstellen of aanpassingen doorvoeren. Op deze manier kunnen we tijdig bijsturen zodoende je jouw positie kan blijven behouden.