2024 - week 12

Vervanging verouderde telefonie infrastructuur Politiezone Rupel.

Share      
Img 90ab464f5e08829e613b3655f124c865 800 700 0 0 crop
AppSys ICT Group werd ingezet voor het vervangen van de oude telefonie infrastructuur op het hoofdcommissariaat en de wijkkantoren van Politiezone Rupel. De verouderde on-premise telefooncentrale en telefoontoestellen werden vervangen door een 3CX Cloud centrale en nieuwe SNOM IP-phones.
Over Politiezone Rupel:

Deze Belgische politiezone bestaande uit de vijf gemeentes, Boom, Hemiksem, Niel, Rumst en Schelle staat in dienst van 63.000 burgers. Met meer dan 9.000 dringende oproepen, 400 arrestaties en tal van evenementen zijn zij een middelgrote, maar geen 'rustige' landelijke politiezone.

Over de oplossing:

AppSys heeft voor Politiezone Rupel een 3CX telefooncentrale in de AppSys Cloud voorzien. Op het hoofdcommissariaat te Boom en wijkkantoren Hemiksem en Rumst zorgen redundante Session Border Controllers voor een beveiligde VoIP-tunnel naar de Cloud. Op de wijkkantoren hebben we parlofoons geïntegreerd zodat bezoekers eenvoudig kunnen aanmelden. Politiezone Rupel bespaart ook flink op de telecom factuur met de overstap naar onze telecom partner LCR Telecom. Door gebruik te maken van de 3CX softphone applicatie kan men gemakkelijk remote werken. Politie inspecteurs kunnen vlot communiceren met hun collega’s van het commissariaat door middel van de 3CX smartphone app.

Omschrijving van de oplossing:
  • AppSys Cloud hosted 3CX PABX
  • Gegarandeerde VoiP-tunnel dmv redundante SBC's
  • Nieuwe SNOM deskphones
  • 3CX Softphones voor remote workers
  • 3CX Smartphone app voor Inspecteurs
  • 3CX Call Recording
  • Integratie parlofoons voor bezoekers

Kostenbesparing op telecomfactuur We bedanken bij deze graag de Politiezone Rupel voor het vertrouwen! Zelf ook benieuwd naar onze VoiP oplossing?

#ProjectVanDeWeek #VoiP #3CX #SNOM #VoiPoplossing #LCRTelecom