2024 - week 13

Nieuwe WiFi oplossing en vervanging firewall voor Ter Dolen

Share      
Kasteel Brouwerij Ter Dolen 4474 1
Bij Kasteelbrouwerij Ter Dolen heeft AppSys ICT Group gezorgd voor een nieuwe WiFi oplossing alsook een vervanging van de oude firewall.
Over Ter Dolen:

In 1994 werd in de voorgebouwen van het middeleeuwe kasteel een ultramoderne brouwerij geïnstalleerd. Deze bevat zes cilinderconische gist- en lagertanks uit roestvrij staal. De brouwketel heeft een capaciteit van 25 hectoliter per brouwsel. De brouwerij in staat is om al haar bieren in eigen huis te brouwen en af te vullen omdat deze sinds 2013 beschikt over een eigen bottelarij en een nieuw magazijn met warme kamer.

Over de oplossing:

AppSys verving de oude firewall en koos deze te vervangen met de Clavister Next Generation Firewall. Clavister is een Europese pionier op het gebied van netwerkbeveiliging. Gaande van de lancering van een van de eerste firewalls zo'n 25 jaar geleden, tot de ontwikkeling van de snelste gevirtualiseerde firewalls en de integratie van netwerkbeveiliging met SD-WAN en SASE.

Ook waren zij op zoek naar een nieuwe WiFi oplossing. AppSys is gaan kijken richting een WiFi oplossing die in de Cloud beheerd kan worden zodat de klant dit gemakkelijk zelf kan beheren. Met Plasma Cloud hebben we voor hen een oplossing gevonden die zowel binnen als buiten op de terrassen gebruikt kan worden. De WiFi werd verder voorzien van een gasten - en een gescheiden netwerk voor de betaal terminals.

We willen Ter Dolen bij deze nog bedanken voor hun vertrouwen in AppSys!