2023 - week 27

VERNIEUWING FIREWALLS EN DATACENTERMIGRATIE voor s-Lim

Share      
Download

Wat met je IT-infrastructuur als je naar een nieuwe locatie verhuist? Wij hielpen onze klant s-Lim met de verhuis naar hun nieuwe locatie op de grote ring in Hasselt.

Over s-Lim:

Smart Region Limburg (s-Lim) is een samenwerkingsverband van de Limburgse gemeenten om de hele regio te transformeren tot een slimme regio aan de hand van technologische en softwarematige toepassingen. Zo proberen ze de welvaart, het welzijn en de levenskwaliteit van de Limburgers bevorderen.


Hoe hebben we de klant geholpen?

Ten eerste brachten we de bestaande infrastructuur, inclusief de firewalls en hun datacenters, in kaart. Op basis daarvan hebben we een gedetailleerd migratieplan opgesteld. Daarbij was het belangrijk om de veiligheid, beschikbaarheid en continuïteit van de systemen te waarborgen tijdens het migratieproces. We hebben de verouderde firewalls van s-Lim vervangen door modellen van de nieuwste generatie. De verhuis naar de nieuwe locatie heeft s-Lim geholpen om hun datacenterinfrastructuur efficiënter te maken en de kosten te verlagen door over te schakelen naar één centraal datacenter. Tijdens de verhuis zorgden we voor zo min mogelijk downtime zodat de werknemers gewoon aan het werk konden blijven.

Het project in het kort:

  • Vernieuwing firewalls van de nieuwste generatie
  • Migratie van twee datacenters naar één centraal datacenter

We wensen s-Lim veel werkplezier op hun nieuwe locatie!