2023 - week 29

Vernieuwde VDI-omgeving & 24/7 ondersteuning voor Asster vzw

Share      
ci Onsic X Vhb Gl0e SI6 OD Is In Byb

#AppSysProjectVanDeWeek 📢 Deze week staat ons VDI-project bij Asster vzw in de kijker. Asster is de grootste psychiatrische instelling van België. Medewerkers van de instelling kunnen 24/7 bij ons terecht voor IT-problemen. We bieden Asster een volledige backend ondersteuning.

💬 Over Asster:

Asster is een psychiatrische instelling en telt 581, door de Vlaamse overheid erkende, bedden en is ontstaan uit een fusie tussen het PZ Sancta Maria en het PC Ziekeren. Het psychiatrisch verzorgingstehuis “De Passer” telt nog eens 120 bedden. Hun zorgaanbod richt zich tot alle leeftijdsgroepen en wordt aangeboden in diverse gespecialiseerde zorgclusters verspreid over twee campussen: Campus Stad en Campus Melveren. In Asster werken 850 medewerkers en 20 artsen.

💡 Wat was de uitdaging van de klant?

De instelling zat met een verouderde VDI-omgeving waardoor het moeilijk was om van eender welke locatie te werken. Ze zochten een betrouwbare IT partner die hen kon bijstaan bij storingen en calamiteiten.

Hoe hebben we de klant geholpen?

✅ We zorgden voor een up-to-date VDI-omgeving op basis van VMware Horizon incl. Multifactor Authenticatie (MFA).

✅ Via onze 24/7 overeenkomst kan Asster rekenen op AppSys bij IT calamiteiten en storingen en staan we onmiddellijk paraat voor hun.

Heb jij ook meerdere locaties binnen jouw organisatie?

Het is belangrijk dat iedereen even gemakkelijk van eender welke plek kan werken. Wij kunnen je daarmee helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op via https://www.appsysictgroup.com.