2023 - week 37

Uitbreiding datacenter infrastructuur voor Punch Powertrain

Share      
Punch Powertrain Belgium infra7 2

Deze week staat ons project bij Punch Powertrain in de kijker. Daar voerden we een uitbreiding uit van hun VDI-omgeving en een implementatie van een Dell PowerProtect oplossing voor een verbeterde back-up-infrastructuur.
➡ Over Punch Powertrain:

Punch Powertrain is een organisatie gelegen in Sint-Truiden met een duizendtal werknemers die staat voor innovatieve transmissie- en aandrijfsystemen voor OEM's in de automobielsector en aanbieders van mobiliteit wereldwijd.

🔔 Hoe hebben we de klant geholpen?

Punch Powertrain maakt een enorme groeispurt door en hierdoor was het noodzakelijk om hun centrale VMware Horizon cluster verder uit te breiden. AppSys implementeerde nieuwe Dell PowerEdge Servers incl. Nvidia GPU kaarten om hun grafische gebruikers te voorzien van een nieuwe werkplek.

Daarnaast wilde de klant ook zijn back-up-strategie herzien en optimaliseren naar hedendaagse normen. AppSys en Dell Technologies werkten een nieuw design uit dat future-proof is en als perfecte basis kan dienen om hun groei te faciliteren. Afgelopen week implementeerden we de Dell Powerprotect oplossing in hun datacenter.

Zijn er ook uitdagingen in jullie datacenter infrastructuur?
Als Dell Technologies "Datacenter Partner van het Jaar" helpen onze experts jullie graag verder!