2022 - week 40

Storage & backup vernieuwing bij THYS BOUWPROJECTEN

Share      
Thys

THYS BOUWPROJECTEN uit Oevel is een algemene aannemer die uitblinkt in complete service bij de meest complexe bouwprojecten. Ruim 40 jaar zijn ze bij Thys Bouwprojecten thuis in elk aspect van het bouwproces. Hun team van professionals bundelt al die ervaring en expertise om elke vraag op maat te beantwoorden, accuraat en stipt. Het 4WINGS bedrijvencentrum langs de E313 is één van de meest in het oog springende realisaties van Thys Bouwprojecten.

AppSys heeft afgelopen week de storage omgeving vervangen door een Dell Powerstore unit waardoor de klant weer extra ruimte en performantie creëert voor het hosten van hun VMware Horizon VDI omgeving met CAD functionaliteit.
Door de groei van het bedrijf was deze extra capaciteit een noodzaak en hebben ze een goede basis gelegd voor de toekomst waarbij uitbreiden op storage vlak heel eenvoudig gerealiseerd kan worden.

Ook wordt de huidige backupvoorziening vervangen door een Dell PowerProtect unit om hun backupinfrastructuur schaalbaarder te maken en beter te beschermen tegen ransomware aanvallen.