2024 - week 14

Niewe server infrastructuur en verlenging 24x7 contract voor Daikin.

Share      
Daikin 2
Bij Daikin in Oostende heeft AppSys ICT Group gezorgd voor een nieuwe server infrastructuur in hun datacenter en heeft de klant ook beslist om zijn 24x7 contract met AppSys opnieuw te verlengen.
Over Daikin:

Het hoofdkantoor van Daikin Europe is gevestigd in Oostende. Met een 900-tal werknemers zijn ze verantwoordelijk voor de productie, verkoop en distributie van airconditionings- en verwarmingssystemen in Europa, het Midden-Oosten en sommige delen van Afrika voor de commerciële, industriële en residentiële markt.

Over de oplossing:

AppSys verving afgelopen weken alle servers in hun datacenter infrastructuur die de volledige workload van de fabriek zullen hosten. Daikin koos voor de nieuwste generatie Dell PowerEdge servers incl. een Mission-Critical Prosupport contract met Dell Technologies om hen onmiddellijk bij te staan bij een eventuele hardware storing.

Ook koos de klant om het 24x7 Support contract met AppSys te verlengen. Wij zullen met ons team opnieuw heel graag klaar staan bij ICT calamiteiten waarbij we binnen het uur remote of binnen 4 uur ter plaatse in Oostende zullen zijn!

Omschrijving van de oplossing:
  • Vervanging van server infrastructuur door Dell PowerEdge servers
  • Geen downtime omwille van onderhoud in afgesproken maintenance windows
  • Proactief beheer en healthchecks t.b.v. continuïteit van hun IT infrastructuur
  • 24x7 beschikbaarheid door AppSys als trusted IT partner
  • Stabiliteit verhoogt door regelmatige healthchecks en updates

We willen Daikin bij deze opnieuw bedanken voor hun vertrouwen.