2023 - week 40

IT-ondersteuning voor internationale online paardenveiling van Stal Tops

Share      
Social media staltops Linked In Facebook

Voor onze klant Stal Tops, een wereldbekende speler in de paardensport, zorgden we voor IT-ondersteuning tijdens hun allereerste internationale online veiling. Jan Tops en zijn team zijn gevestigd in het Nederlandse Valkenswaard met Tops International Arena, het epicentrum van de paardensport in Europa. Stal Tops is een wereldwijd gerespecteerde fokker van topsportpaarden en gespecialiseerd in het matchen van paarden en ruiters.Over Tops International Auction:

De Tops International Auction opende op 30 september 2023 voor het eerst haar deuren om een exclusieve collectie hoogwaardige sportpaarden te presenteren, gericht op het ultieme niveau van de springsport voor haar internationale klantenkring.

Hoe hebben we de klant geholpen?

AppSys werd gevraagd om deze internationale paardenveiling volledig te ondersteunen op IT-vlak. Zo moest er o.a. een state-of-the-art wifi-netwerk aangelegd worden om realtime bieden te ondersteunen op de aangeboden sportpaarden. Ook werd deze veiling online gestreamd zodat online bieden ook tot de mogelijkheden behoorde.

AppSys installeerde een Juniper Networks MIST wifi-oplossing om deze functionaliteit te kunnen voorzien incl. een Juniper LAN oplossing om de uplink naar internet en de streamingdiensten te voorzien. Het event werd een groot succes!