19.01.2024

Nieuwe locatie voor AppSys in Aalst

Share      
Image00006

Aalst, 19.01.2024 - Na twee locaties in Limburg en één in Nederland slaat AppSys zijn vleugels verder uit. Met het oog op een gestage groei en de behoefte aan uitbreiding van het team, besluit AppSys de stap naar Aalst te zetten. “Aalst is volgens ons strategisch de perfecte plaats. Het ligt in de driehoek Brussel-Gent-Antwerpen. De nieuwe locatie zal dienstdoen als hub om nieuwe talenten aan te trekken en onze klanten in het centrum en het westelijke gedeelte van het land beter te bedienen.”, aldus Kris Nijs, medeoprichter van AppSys.

Sinds de oprichting in 2012, als fusie van de eenmanszaken van Kris Nijs en Werner Jans, heeft AppSys zich ontwikkeld tot een organisatie met bijna 70 medewerkers verspreid over meerdere locaties. Als toonaangevende IT-partner, dat zich specialiseert in datacenter, cloud, managed services, security en IT-consultancy, bedient AppSys KMO’s, grote ondernemingen en de publieke sector in België en Nederland.

Kris Nijs benadrukt de noodzaak van deze uitbreiding: “Onze groei is opmerkelijk, met een toenemend aantal klanten en het vertrouwen van partners. Om dezelfde kwaliteit van dienstverlening te handhaven voor klanten over heel België, was uitbreiding naar het centrum van het land essentieel."

"We zijn enorm verheugd dat we James De Clercq als waardevolle aanvulling op het team mogen verwelkomen. Hij zal samen met enkele andere teamleden de lancering van AppSys Aalst leiden. James deelt onze visie op de groei van AppSys en we zijn ervan overtuigd dat zijn expertise, inzet en enthousiasme een succesvolle integratie in Aalst zal waarborgen.", voegt Werner Jans toe.

“Ik kijk ernaar uit om AppSys verder op de kaart te zetten. AppSys is al een tijdje geen onbekende meer in de IT-wereld. Ze zijn een waardevolle partner van Dell, waar ik zelf al vijf jaar in het Partner Advisory Board zit. Het is het ideale moment om de handen in elkaar te slaan. Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en AppSys is klaar om een nieuwe stap te zetten in hun groeipad. Met Aalst zitten we op de ideale plek om Oost- en West-Vlaanderen kennis te laten maken met AppSys, net als Vlaams- en Waals-Brabant.”, aldus James De Clercq.

AppSys Aalst zal hetzelfde kwaliteitsniveau van dienstverlening bieden als de bestaande kantoren in Houthalen, Peer en Eindhoven. Kris Nijs benadrukt het behoud van de Limburgse roots en bijbehorende mindset die AppSys kenmerken. "We hopen onze bedrijfscultuur over te brengen naar Aalst en zijn ervan overtuigd dat we hier, samen met James, in zullen slagen. Met onze intrek in het SkylinE40 complex beschikken we over een moderne uitvalsbasis om onze verdere groei te kunnen faciliteren.”

De nieuwe locatie zal haar deuren openen op 1 februari. Deze uitbreiding biedt een unieke kans aan IT-talent om deel te nemen aan het groeiende succesverhaal van AppSys.