24.06.2020

AppSys verwelkomt deze maand vier nieuwe medewerkers!

Share      
Newhires

Ook tijdens de coronacrisis blijft AppSys volop rekruteren. Deze maand kwamen Brecht, Ruben, Wouter en Raf ons team versterken. Beginnen in een nieuwe job in tijden van Covid-19 blijft uiteraard wel een apart gegeven. Ze vertellen over hun ervaringen gedurende de eerste weken:

Brecht Geunes uit Pelt, Network Engineer

“Wat me meteen opviel was de open bedrijfscultuur die er binnen AppSys heerst. Een toffe, familiale sfeer waar iedereen voor mekaar klaar staat. Ondanks dat ik nog maar net begonnen ben aan mijn tweede week heb ik al heel wat ervaring kunnen opdoen. De diversiteit binnen de job vind ik heel positief, ik kwam nl. uit een functie waar het takenpakket heel sterk afgelijnd was. Je hebt meteen het gevoel dat je kan bijdragen en dat werkt heel motiverend. Je vliegt er van in het begin in en al snel word je meegezogen in de dynamiek van de organisatie. Je krijgt het hele plaatje mee van ontwerp tot implementatie inclusief de services achteraf. Dit maakt dat je meteen hands-on ervaring opdoet en klanten kan gaan helpen. Er wordt in vele bedrijven wel gesproken over customer centricity maar het blijft vaak bij loze beloftes. Bij AppSys ga je direct met de uitdagingen van de klant aan de slag en breng je dit dus vanaf dag één in de praktijk!"


Wouter van de Schans uit Ham, Managed Services Engineer

“De start ging uiteraard gepaard met een gezonde dosis spanning. Die verdween echter snel want ik kwam terecht in een heel leuke omgeving met een positieve sfeer en leuke collega’s. Ik kan bij iedereen terecht als ik vragen heb en mijn coördinator zorgt voor een heel goede begeleiding. Ik had niet verwacht dat er zoveel bedrijvigheid ging zijn, maar het werk gaat hier in tijden van crisis gewoon verder. Het is een groot voordeel dat we onze klanten perfect vanop afstand verder kunnen helpen. De afgelopen weken waren alvast erg leerzaam en ik ben heel blij dat ik deze kans gekregen heb. Ik kijk alvast uit naar wat er allemaal komen gaat!”


Ruben Schoups uit Hasselt, Service Desk Engineer

”Het was van in het begin meteen een gezellige drukte. Al tijdens mijn onboarding ging ik aan de slag binnen het service desk team en zo kreeg ik meteen de mogelijkheid om zelfstandig zaken te initiëren en dus de theorie aan de praktijk te koppelen. De coaching en begeleiding van de verschillende coördinatoren alsook de rest van het team is een grote steun en geeft een flinke boost. Je kan met al je vragen bij hen terecht, en niet enkel bij hen. Ook de zaakvoerders Werner en Kris staan altijd voor je klaar en daaraan merk je dat je bij AppSys absoluut geen nummertje bent.”


Raf Wellens uit Pelt, Business Development Manager

We leven momenteel in een bijzondere tijd en Covid-19 zorgt voor veel onzekerheid bij heel wat bedrijven in onze sector. Bij AppSys is hier alvast niet veel van te merken. Het momentum wordt niet gezien als een bedreiging maar als een kans en die wordt met twee handen gegrepen. Een gedeelte van de collega’s werkt wel nog van thuis maar het gonst van de productiviteit. De hele organisatie geeft zich voor 200% om de hoge kwaliteitsstandaard die onze klanten gewoon zijn te blijven garanderen. De manier waarop het hele team samen aan de kar blijft trekken typeert ook de cultuur die er binnen AppSys heerst en die overstijgt zelfs de hoge verwachtingen die ik hierover had. De afgelopen weken heb ik vooral gebruikt om iedereen te leren kennen. Ik heb al heel wat inspirerende gesprekken en brainstormsessies achter de rug en kan niet wachten om samen met mijn collega’s de plannen te gaan uitwerken. We gaan heel boeiende tijden tegemoet en ik ben ervan overtuigd dat we heel sterk uit deze crisis zullen komen!"


Ben jij net zoals Wouter, Brecht, Ruben en Raf op zoek naar een job met uitdaging in de IT? Check dan snel onze Vacatures!

#AppSys #werkenbijappsys #nieuwecollegas #ITjobs #nowhiring