27.03.2020

Dankbaarheid, ook tijdens Coronacrisis

Share      
Dartroos 200418 084034

Moeilijke tijden, veel onzekerheid, waar gaat dit naartoe gaan?? Ondanks alles moeten we trots zijn dat we met AppSys nog steeds voltallig aan het werk kunnen en mogen zijn om onze klanten van de nodige ICT services te voorzien. Het is een voorrecht om dit als bedrijf nog te kunnen zeggen in deze tijden, en daar zijn we uiteraard enorm dankbaar voor!

AppSys heeft de afgelopen weken heel wat klanten op een zo goed mogelijke manier naar het thuiswerken begeleidt. Onze medewerkers gooiden zich stuk voor stuk in de strijd om iedereen zo snel en goed mogelijk hiervan te voorzien. Het doet ons dan ook enorm deugd om zoveel mooie reacties te hebben mogen ontvangen van hen. Bij deze een greep uit deze warme reacties:

  • Voor Primagaz implementeerden we op hele korte termijn een extra manier om het thuiswerken te vergemakkelijken:

Langs deze weg wil ik jullie zeker en vast bedanken voor de geleverde inspanning om deze tijdelijk setup mogelijk te maken. Dit bevestigt weer ons vermoeden dat we met jullie een partner aan boord hebben waarmee we het verschil kunnen maken.

Deze tijdelijke oplossing laat ons toe om onze werknemers (die niet op onze huidige vpn bij konden) toch de mogelijkheid te bieden om hun werkzaamheden van thuis verder te zetten. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening op peil houden en zo onze klanten niet in de koude (letterlijk te nemen) laten staan.

Uit naam van Primagaz een welgemeende Dank u wel!

Mvg

Tim
IT Infrastructure Manager Primagaz

  • Callexcel uit Sint-Truiden moest van de ene op de andere dag een 500-tal Callcenter medewerkers thuis kunnen laten werken. AppSys heeft de klant uit de nood geholpen met hun storageplatform en bezorgde hen tijdelijke servercapaciteit om het thuiswerken mogelijk te maken.

Sowieso al een heel dikke merci om ons uit de nood te helpen!!
We willen graag jullie expertise om alles structureel en duurzaam in zo perfect mogelijke toestand te krijgen…
Onze systemen worden vandaag “uitgedaagd” omdat we bezig zijn om 500/600 mensen van thuis uit te laten werken met 70% eigen pc’s en laptops…
Na de Corona toestand gaan we het succes ergens lekker vieren!

Groeten,

Pieter
Business Development, It – Pmo Strateeg

  • KLAV (Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond) is AppSys enorm dankbaar dat jullie VMware Horizon View hadden aangeraden als de ideale manier van werken voor ons, waardoor de overgang naar thuiswerken een fluitje van een cent was!