2023 - week 32

Vernieuwde IT-infrastructuur voor de Procos Group

Share      
BN6 U1399 e1526302357359 862x287

Deze week staat de vernieuwing van de IT-infrastructuur bij de PROCOS Group in de kijker. Dit project is een samenwerking met onze partner Bechtle direct Belgium.

➡ Over de PROCOS Group
De PROCOS Group adviseert organisaties bij het afstemmen van de werkomgeving op basis van wat medewerkers en teams echt nodig hebben. Ze zoeken naar de juiste werkplekindeling die perfect is afgestemd op de noden van een bedrijf. Dat doen ze op vlak van “space”, “software” en “soul”.

💬 Wat was de uitdaging van de klant?
PROCOS zat met verouderde servers van twee bedrijven (PROCOS & ELD) die fysiek waren opgesplitst in twee. Daarnaast wouden ze ook afstappen van hun huidige back-up software.

Hoe hebben we de klant geholpen?
✅ We zorgden voor een up-to-date IT-infrastructuur op basis van VMware, Dell EMC PowerEdge servers en #Dell PowerVault shared storage.
✅Zero downtime en seamless migratie van de oude naar de nieuwe hardware.
✅Nieuwe back-up oplossing op basis van Dell EMC PowerProtect Data ✅Manager met een Dell DD6400 en off-site cloudback-up.
✅Nieuwe Dell Networking S Series switches zorgen voor 25GbE connectiviteit.

Is jouw IT-infrastructuur ook aan vernieuwing toe? Neem dan contact op met onze experts.

#ITinfrastructure #ITinfrastructuur #ITprojects #referentie #successstory #AppSys #AppSysICTGroup #DellTechnologies #DellPartner #vmwarepartners