2023 - week 38

Managed Services & 24x7 ondersteuning bij Hessing Supervers

Share      
P1012022 1024x683

Bij AppSys staan we 24x7 klaar voor Hessing met onze Managed Services diensten. Zo beheren, onderhouden en monitoren we de IT backend infrastructuur van de fabriek in Venlo gaande van Hypervisor layer t.e.m. VM layer, Backup en Disaster Recovery diensten en kunnen we proactief acteren indien nodig.

➡ Over Hessing Supervers:
Hessing is met ruim 2.000 medewerkers één van de absolute koplopers in de Nederlandse groenteverwerkingsindustrie. Ze produceren een breed assortiment van voorgesneden groente en fruitproducten aan supermarktketens in binnen- en buitenland, maar ook aan fastfoodketens, groothandels etc. Van verpakte soepgroentes en zakken andijvie tot en met maaltijdsalades, roerbakmixen en verspakketten.

🔔 Hoe hebben we de klant geholpen?
Hessing heeft een hypermoderne fabriek gebouwd in Venlo die volledig rondom IT gebouwd is. Dat is natuurlijk indrukwekkend en mooi om te zien, maar het legt ook een hoge druk op het IT-team.

Herken jij jezelf in de video hier beneden? Laat het ons weten en misschien komen we dan binnenkort bij jou langs om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen op vlak van Managed Services en Datacenter diensten.