2024 - week 21

Datacenter vernieuwing bij TenForce.

Share      
1 4
We zetten graag de samenwerking met onze klant TenForce in de kijker met de volledige datacenter vernieuwing die we bij hen hebben mogen realiseren.

Julia Dubois, Chief Operating Officer van TenForce, brengt een schat aan ervaring en een wereldwijd perspectief met zich mee. Met een achtergrond in computerwetenschappen en een carrière in verschillende IT-domeinen, plaatst Julia's reis van software engineering naar teamleiderschap haar in een unieke positie om toezicht te houden op TenForce's wereldwijde activiteiten. TenForce is opgericht in 2001 en heeft haar hoofdkantoor in België. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit.

De kern van de missie van TenForce is haar innovatieve softwareplatform, ontworpen om organisaties in staat te stellen de veiligheid op de werkplek en operationele efficiëntie te waarborgen. Met zijn inherente flexibiliteit biedt het TenForce-platform een uitgebreide suite van tools die zijn toegesneden op uiteenlopende bedrijfstakken, van risicovolle productie tot nutsbedrijven en overheidssectoren. Julia staat vierkant achter de onderscheidende bedrijfscultuur, die wordt gekenmerkt door vriendelijkheid, pragmatisme en een grote toewijding aan diversiteit, toegewijd aan het creëren van veiligere werkplekken voor werknemers nu en in de toekomst.

Picture3 300x200

Integraal onderdeel van het succes van TenForce is het strategische partnerschap met AppSys, een vertrouwde IT-dienstverlener die bekend staat om zijn expertise in datacenteroplossingen. Met een team van meer dan 70 professionals verspreid over België en Nederland, heeft AppSys een belangrijke rol gespeeld in de uitbreiding van TenForce's infrastructuur om te voldoen aan de eisen van haar groeiende klantenkring. Samen maken TenForce en AppSys gebruik van het robuuste portfolio van datacenterproducten van Dell Technologies, een partnerschap dat is gebaseerd op een gedeelde toewijding aan het leveren van uitzonderlijke IT-oplossingen.

Jelle Hillen, Team Lead of Infrastructure Solutions bij AppSys, benadrukt de samenwerkingsgeest die de relatie met Dell Technologies kenmerkt. Samen bieden ze TenForce een uitgebreid dienstenpakket, van de aanschaf van hardware tot voortdurende ondersteuning, om optimale prestaties en betrouwbaarheid van het softwareplatform van TenForce te garanderen. Terwijl TenForce blijft groeien, blijft het partnerschap met AppSys en Dell Technologies een integraal onderdeel van het vermogen om geavanceerde oplossingen te leveren aan haar klanten.

Voor bedrijven die hun IT-infrastructuur willen verbeteren en hun activiteiten op de toekomst willen voorbereiden, is dit het moment om in zee te gaan met Dell Technologies. Met een bewezen staat van dienst op het gebied van innovatieve oplossingen en ongeëvenaarde support staan wij klaar om bedrijven uit te rusten zodat ze kunnen floreren in een wereld die steeds digitaler wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een transformatieve reis naar IT-excellentie en zakelijk succes.