2023 - week 31

Datacentervernieuwing voor THEUWS GROEP

Share      
Theuws


➡ Over de Theuws Groep

Theuws Groep bestaat uit Theuws Metaal, Theuws Assemblage en Theuws Polyester en is gevestigd in Luyksgestel en Wieringerwerf. Elk bedrijf heeft een eigen locatie gerund door gespecialiseerde medewerkers en uitgerust met moderne machineparken. De drie bedrijfstakken vullen elkaar uitstekend aan en worden bestuurd vanuit dezelfde visie: altijd een snelle respons en marktconforme levering met een hoog kwaliteitsniveau.

💬 Wat was de uitdaging van de klant?

De Theuws Groep zat met een verouderde IT-infrastructuur en wou deze voor zijn drie bedrijven centraliseren en moderniseren. Daarnaast was het ook belangrijk om redundantie in te bouwen om de continuïteit te waarborgen voor de toekomst.

💡 Hoe hebben we de klant geholpen?

✅ Ontwerp van een state-of-the-art datacenter design voor Theuws Groep dat aansluit bij de huidige noden en eisen van de drie bedrijven.

✅ Installatie van een gecentraliseerde IT-infrastructuur op basis van Dell Technologies PowerEdge servers en Dell PowerVault storage units.

✅ Installatie van een nieuwe VMware omgeving incl. Horizon View en NVIDIA GPU's om hun grafische toepassingen te centraliseren.

✅ Zorgen voor een failover mogelijkheid zodat de continuïteit van de drie bedrijven gegarandeerd is.

Is jouw IT-infrastructuur ook aan vernieuwing toe? Neem dan contact op met onze experts via https://lnkd.in/eHKxsPx.