2023 - week 39

AppSys is al meer dan 10 jaar IT-partner van Kim’s Chocolates.

Share      
Kims Chocolates 3

AppSys is al meer dan 10 jaar IT-partner van Kim's Chocolates. Dat mocht wel eens in de kijker worden gezet. In onderstaande video krijg je meer uitleg over onze duurzame samenwerking met de chocoladefabriek.


Over Kim’s Chocolates

Kim’s Chocolates is één van de grootste chocoladefabrikanten en exporteurs van Belgische chocolade in België. Sinds 1987 streeft Kim's Chocolates ernaar om 's werelds beste Belgische chocolade te maken, waarbij duurzaamheid in de hele toeleveringsketen en het hele productieproces een prioriteit is. Kim's Chocolates is eigenaar van het merk Cachet en heeft daarnaast een uitgebreide private label-activiteiten. Het bedrijf investeert in de nieuwste verwerkingstechnologieën en heeft ook een milieuvriendelijke fabriek opgezet waar alles, van elektriciteitsvoorziening tot afvalwaterverwerking, zo 'groen' mogelijk is.


🔔 Hoe hebben we de klant geholpen?
Doorheen de jaren hebben we Kim’s Chocolates ondersteund op allerlei IT-vlakken. Zoals Bob zelf in de video vertelt, hebben we hen geholpen met het bouwen van een sterke IT-infrastructuur. Deze beheren en onderhouden we vandaag ook. Verder kan onze klant altijd terugvallen op onze managed services (24/7) zodat de productie zo weinig mogelijk downtime kent.

Ben jij ook op zoek naar een IT-partner die écht met jou meedenkt? Laat het ons weten via https://www.appsysictgroup.com/contact en we helpen je zo snel mogelijk verder.