28.08.2020

Primagaz kiest voor AppSys Cloud

Share      
Primagaz

Primagaz - de alomgekende leverancier van vloeibaar propaan en butaangas in tanks en flessen - heeft ervoor gekozen om zijn volledige IT backend infrastructuur onder te brengen in de AppSys cloud. Ook werd er een Managed Services contract afgesloten en ontzorgen we ook deze klant met het dagdagelijkse beheer van hun IT omgeving.

Van teamwork gesproken: na een wekenlange voorbereiding zijn we er samen in geslaagd om de migratie in 1 weekend succesvol te voltooien! We danken Primagaz dan ook voor de mooie woorden die ze na de migratie voor ons hadden: "Dankzij jullie inzet, kunnen, creativiteit zijn we er in geslaagd om deze overgang vlot te maken. Uit naam van Primagaz: Dank jullie wel! Weer een mooie stap in de verdere samenwerking tussen Primagaz & Appsys!"

Primagaz levert energie, warmte en comfort. Veel klanten maken jaarlijks gebruik van onze diensten. Dit zijn onder andere mensen van wie de woning niet is aangesloten op het aardgasnetwerk. Zij doen een beroep op Primagaz voor hun verwarming, warm water en om te koken. Maar ook tal van industriële en middelgrote bedrijven vertrouwen op Primagaz voor hun verwarming, agrarische toepassingen of productieprocessen. Naast gas in tanks levert Primagaz ook gasflessen. Via een netwerk van 1.000 flessenverkooppunten worden jaarlijks meer dan 700.000 flessen in de markt verhandeld.

#gaasgeven #proudtobeAppSys #cloud #teamwork #letsdoIT