23.06.2017

Koninklijk Limburgs Apothekersverbond kiest voor AppSys

Share      
KLAV

Het Koninklijk Limburgs Apothekersverbond (KLAV) kiest AppSys ICT Group als partner voor het volledige beheer van haar ICT infrastructuur. Dit omvat het volledige systeem- en netwerkbeheer, en daarbij horende dagdagelijkse gebruikersondersteuning.

KLAV is een erkende beroepsvereniging voor apothekers. Zij biedt ondersteuning aan de apothekers in alle facetten van hun beroepsactiviteit. De beroepsvereniging heeft ook een uitgebreide dienstverlenende rol en is sterk in tarificatie en facturatie. Zo verzorgt men de inning en het doorstorten van gelden die hun klanten tegoed hebben bij de mutualiteiten vanuit de derdebetalersregeling, doet men facturaties naar diverse maatschappijen en zelfs patiënten. KLAV en haar diensten zetten sterk in op verdere informatisering waarbij een optimaal functionerende ICT infrastructuur cruciaal is.

Appsys levert 24x7 diensten, teneinde het maximale uit de ICT infrastructuur van KLAV te halen. Na een succesvolle netwerkmigratie, die we enkele maanden geleden bij KLAV uitvoerden, werd KLAV overtuigd van de meerwaarde van onze dienstverlening.

Wij zijn enorm verheugd om deze services te kunnen leveren voor KLAV de komende jaren!