19.03.2020

Corona maatregelen

Share      
App Sys Bereikbaarheid

De wereldwijde uitbraak van het Corona-virus is een grote uitdaging op bijna elk niveau van onze samenleving. We ondervinden als individu grote verstoringen in ons dagelijks leven, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit is essentieel in deze tijd. AppSys doet er op dit moment alles aan om zijn klanten zoveel mogelijk remote te kunnen laten werken. We zijn er ons van bewust dat IT een hele belangrijke rol speelt in deze moeilijke tijden, en ons volledige team helpt jullie dan ook graag ‘thuis’ verder.

Bij deze willen we benadrukken dat onze dienstverlening de komende weken gewoon verder gaat, weliswaar in een andere vorm: Al onze medewerkers werken ‘veilig’ thuis en we zorgen daarnaast ook voor een minimale bezetting op kantoor zodat o.a. alle leveringen door kunnen blijven gaan en de mogelijkheid blijft bestaan om bv. defecte toestellen in te kunnen leveren ter reparatie. Hier volgen we de nodige richtlijnen strikt op.

Ook onze zaterdagdienst gaat gewoon verder in zijn normale vorm:
Klanten kunnen steeds op zaterdag bij AppSys terecht voor Servicedesk ondersteuning, en dit zonder een extra toelage op ons standaard uurtarief!

Voor de volledigheid: Het AppSys Contactformulier is hier te downloaden.

Ook projecten worden gewoon verder ingepland in de mate van het mogelijke, al zal ook alles zoveel mogelijk remote gebeuren. Mochten er onsite interventies nodig zijn, gaan we steeds eerst samen in overleg om te kijken wat de mogelijkheden zijn, afgestemd op de nodige maatregelen.

Bij deze wensen we iedereen heel veel succes! Zorg vooral voor elkaar in deze onzekere tijden!

Met vriendelijke groet,

Kris Nijs & Werner Jans

AppSys ICT Group