19.10.2023

AppSys wint VITO-raamovereenkomst voor het perceel “Servers & Storage” in partnership met Simac

Share      
APPSYS JUNI 23 84

Houthalen, 19 oktober 2023 – AppSys ICT Group is verheugd mee te delen dat ze samen met Simac één lot binnen het raamcontract van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) hebben gewonnen. Het gaat specifiek om het perceel “Servers & Storage”, waar AppSys de producten van Dell Technologies op zich zal nemen. Deze gunning bevestigt de bekwaamheid en expertise van AppSys om server- en storage oplossingen te voorzien voor publieke instanties. Het raamcontract heeft een duur van 4 jaar (+ 3 extra jaren).

Onder deze raamovereenkomst vallen meer dan 3000 instanties binnen de publieke sector. Het gaat onder andere om de volgende instellingen:

  • Steden, gemeentes en OCMW's
  • Politiezones en brandweer
  • Overheidsinstellingen
  • Ziekenhuizen
  • Hogescholen en universiteiten
  • Nutsbedrijven en intercommunales

Kris Nijs, CEO van AppSys: “Dit is opnieuw een hele mooie mijlpaal voor AppSys. Het geeft mij en Werner een euforisch gevoel om bij de laatste drie te eindigen van de vijftien deelnemers. We zijn dan ook fier op ons salesteam dat het dossier perfect voorbereid en verdedigd heeft. We kijken er naar uit om de klanten uit de publieke sector de komende jaren te ondersteunen op vlak van Servers & Storage.”

AppSys ICT Group is een full service IT-organisatie met locaties in Houthalen en Peer in België en Eindhoven in Nederland. De organisatie stelt kennis centraal binnen de hele organisatie. Hun ervaren medewerkers worden voortdurend bijgeschoold. Op die manier gaan ze altijd vol overtuiging op zoek naar de beste oplossing voor hun klanten.