10.11.2023

AppSys wint maar liefst vier aanbestedingen op rij!

Share      
APPSYS JUNI 23 155

#ProudToBeAppSys 👏 AppSys wint maar liefst vier aanbestedingen op rij! Zowel VLAIO - Flanders Innovation & Entrepreneurship, PolitieZone Rupel, Stad Maaseik als Gemeente Voeren hebben de afgelopen weken besloten om hun IT-infrastructuur door Appsys te laten beheren. Een mooie prestatie waar we enorm trots op zijn 🤗.De aanbestedingen in het kort:


VLAIO - het agentschap voor innoveren en ondernemen – gunt het bestek “IT Services Provider” aan AppSys. Het beheer van hun IT-omgeving ligt binnenkort volledig bij ons.

De Politiezone Rupel staat in voor de dienstverlening van de gemeenten Boom, Hemiksem, Niel, Rumst en Schelle en telt meer dan 140 werknemers. AppSys heeft het bestek "IT Consultancy" gewonnen en zal hen de komende tijd bijstaan in hun IT-projecten.

Stad Maaseik gunt ons verder het bestek voor ondersteuning in Systeem- en netwerkbeheer. Wij zullen hen bijstaan met het dagelijks beheer van hun IT-omgeving en andere IT-projecten.

☑ Tot slot gunt de Gemeente Voeren het bestek "Managed Services" aan AppSys voor de komende vijf jaar. We zullen hen volledig ontzorgen in het proactief beheer van hun IT-infrastructuur.

Wij zijn heel enthousiast om met deze projecten te starten!

#AppSys #PubliekeSector #aanbestedingen #overheidsopdrachten #ITpartner