04.06.2020

AppSys versterkt het team op gebied van Business Development.

Share      
Raf 2020

Ook in tijden van Covid-19 blijft AppSys verder investeren in de toekomst!
Per 2 juni versterkt Raf Wellens het team als Business Development Manager. Hij zal actief mee gaan werken aan de go-to-market strategie van AppSys en zal mee instaan voor het versterken van de relaties met partners en leveranciers.

Raf kijkt er naar uit om met AppSys de volgende stappen te zetten:

“In mijn vorige functie als "Manager Partner Alliances & Marketing" bij Bechtle leerde ik Appsys kennen als een zeer waardevolle partner en zag ik hen als solution provider een sterke positie innemen binnen het Belgische IT-landschap. In de vele gesprekken met Kris & Werner werd me hun ambitie om met AppSys de volgende stappen te gaan nemen snel duidelijk en werd me met veel passie en enthousiasme de visie en toekomstplannen van de organisatie toegelicht. De uitdaging om de positie van AppSys als toonaangevende IT-solutionprovider in de markt te consolideren, verder uit te bouwen en op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten is een project waar ik me volledig in kan vinden. Ook de drive en cultuur die er binnen het bedrijf heersen, sluiten perfect aan bij mijn eigen visie en waarden.
Kortom een ambitieus project waar ik met veel enthousiasme mee mijn schouders onder wil zetten en samen met het hele team een succes van wil maken!"

En ook de zaakvoerders Werner & Kris zijn heel enthousiast:

“Met Raf halen we heel wat kennis en ervaring in huis en zijn we er zeker van dat hij kan meewerken aan de verdere uitbouw van ons bedrijf. AppSys draait op volle toeren en ook in Coronatijd zetten we onze groei verder. Om deze ambitie kracht bij te zetten, is de hulp van Raf een grote meerwaarde en kijken we er enorm naar uit om samen onze doelen te bereiken!

Welkom aan boord Raf!”