15.04.2021

AppSys sluit strategisch partnership met Guardian360

Share      
Guardianappsys

AppSys heeft een strategisch partnership afgesloten met Guardian360, een leverancier dat aan het beste securityplatform ter wereld ontwikkelt met hun jarenlange ervaring op het gebied van het beveiligen van IT-infrastructuren. Door deze 2 krachten te bundelen, kunnen we onze Managed Services diensten verder uitbreiden met security services, een dienst die steeds belangrijker wordt in een tijdperk van digitale transformatie.

Informatiebeveiliging is dan ook voor veel bedrijven en organisaties een actueel onderwerp. Criminaliteit via het internet neemt snel toe. Hacks, ransomware en datalekken zijn dagelijkse kost helaas. Door toename van het aantal thuiswerkers en ontwikkelingen zoals ‘Bring your own device’ neemt de complexiteit van het beveiligingen van netwerken toe. Steeds strengere wetgeving en normeringen (GDPR en o.a. ISO27001) maken het ook nog eens ingewikkelder hieraan te voldoen.

Wij constateren dat mensen en organisaties niet onbezorgd gebruik kunnen maken van netwerken en internet. Ondanks veel investeringen in IT worden zij bedreigd door kwaadwillenden. Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat mensen en organisaties op een veilige manier kunnen werken en communiceren. Dat doen we door niet achter de grote meute aan te lopen, maar door creatief, vernieuwend en positief kritisch te zijn.

Om onze klanten hiermee te helpen, hebben we voordeelbundels op maat samengesteld waarin bedrijfsnetwerken continu gescand en gemonitord worden op IT kwetsbaarheden en afwijkingen van wetgeving en normeringen. Resultaten worden gepresenteerd in een eenvoudig te gebruiken dashboard.

Er kan een volledig portfolio aan diensten aangeboden worden zoals manuele pentesten, phishing-as-a-service, normeringsmodules (ISO, GDPR, AVG,...), hacker alerts en cyberverzekeringen.

Voor meer info staat onze sales afdeling jullie graag te woord!