01.05.2018

AppSys Personeelsuitstap 2018

Share      
AppSys Personeelsuitstap 2018

21 April was het weer tijd voor onze jaarlijkse personeelsuitstap. Ook dit jaar hebben we een mooie dag proberen samen te stellen voor onze personeelsleden. Zoals steeds weten ze niet wat hen die dag allemaal te wachten staat en hebben ze geen andere keuze dan het gewoon op hen af laten komen.

In de vroege ochtend om half8 stapten we allemaal in de bus richting het Nederlandse Rucphen waar onze eerste activiteit, een Ice kart race gepland stond. Na de oefensessies en de finale heat werden de medaillles uitgereikt: Mario werd de (verdiende) winnaar van deze race. Eric en Werner volgden resp. op plaats 2 en 3. Proficiat!

Na de lunch werder we verwacht in de koepel gevangenis van Breda voor de Prison Escape. Een levensechte escape room waar we samen met 400 gevangenen opgesloten werden en we binnen de 3 uren moesten proberen te ontsnappen. De helft van de AppSys personeelsleden is hierin geslaagd, de overigen zien we binnen 10 jaar misschien weer opnieuw! ;-)

Daarna werden we verwacht in Roosendaal voor een Indoor Skydive arrangement. Een hele mooie ervaring waarna we de dag afsloten met een welverdiend diner!

Op naar de volgende editie!