23.07.2022

AppSys als Main Partner van Lommel SK naar Man City

Share      
Man City

AppSys werd als Main Partner door Lommel SK uitgenodigd voor een trip naar de City Football Group in Manchester, de eigenaar van de club.
Tesamen met het Bestuur van Lommel SK, andere Main Partner Henders and Hazel, de Lommelse Burgemeester en Schepen van Sport maakten we er een unieke uitstap van!

Via de bus in Lommel vetrokken we in de vroege ochtend richting Eindhoven om daar op het vliegtuig naar Manchester te stappen. Bij aankomst stond een andere bus ons op te wachten om onmiddellijk richting de oefenwedstrijd tegen Crewe Alexandra te rijden. We zagen veel inzet van onze ploeg en wisten de match te winnen met een mooie 3-1 eindstand. 👌💪 s'Avonds genoten we van een rondleiding in Manchester door Lommel SK CEO Mike Green en een diner in een van zijn favoriete restaurants van weleer.

De 2e dag kregen we een unieke rondleiding op de campus van Man City. We werden ondergedompeld in het reilen en zeilen van deze machtige club en konden van dichtbij meemaken hoe sterren als Kevin de Bruyne hun dagen doorbrengen in dit prachtige complex. In de namiddag genoten we van een complete rondleiding in het Etihad stadion en keerden we voldaan weer huiswaarts.

Wij danken het Bestuur van Lommel SK en de City Football Group voor de uitnodiging van dit prachtige avontuur en kijken uit naar komend seizoen! Volgende week worden de nieuwe outfits voorgesteld, so stay tuned!

#samengroeien #LommelSK #proudtobeAppSys #MainPartner

  Foto's


Unieke 2 dagen in Manchester