23.10.2023

Telefonie | 10 redenen waarom je beter kiest voor AppSys Mobile

Share      
APPSYS JUNI 23 23

60 procent, zoveel kon één van onze klanten uitsparen door over te stappen van telecomprovider. Vaak worden de kosten voor zakelijke telefonie als 'onvermijdelijk' beschouwd. Maar wist je al dat AppSys je kan helpen om deze kosten aanzienlijk te verlagen zonder dat je inboet aan kwaliteit? Met AppSys Mobile kun je zakelijke telefoonabonnementen op maat krijgen, afgestemd op jouw medewerkers. Benieuwd naar de voordelen van AppSys Mobile? Lees dan snel verder.


De 10 voordelen van AppSys Mobile

1. De voordeligste tarieven, zowel nationaal als internationaal

Één van de belangrijkste voordelen van AppSys Mobile is de kostenbesparing. Met voordelige tarieven voor zowel nationale als internationale gesprekken, kun je flink besparen op je telefoonkosten.

2. Proximus-netwerk (het beste netwerk van België)

AppSys Mobile maakt gebruik van het Proximus-netwerk, dat bekend staat als het beste netwerk in België. Zo weet je zeker dat je overal bereik hebt en kun je je verwachten aan gesprekken van hoge kwaliteit, waar jij je ook bevindt.

3. Shared bundels mogelijk vanaf twee gebruikers

Met AppSys Mobile kun je eenvoudig bundels delen. Dit betekent dat je kosten kunt besparen door gebruik te maken van één gezamenlijke bundel voor meerdere gebruikers in je bedrijf. Dit is niet alleen handig, maar het zorgt ook voor overzicht en kostenefficiëntie.

4. Gedetailleerde analyse van je huidig verbruik

Om te weten wat je precies verbruikt, heb je een duidelijk overzicht nodig. We kunnen je op ieder moment een gedetailleerde analyse geven zodat je hierop kunt anticiperen door hogere of lagere abonnementen af te nemen. Met de handige klantenpagina van AppSys Mobile heb je verder ook altijd een overzicht van belangrijke informatie binnen handbereik zoals PUK-codes.

5. Termijncontracten zijn bespreekbaar

We begrijpen dat de behoeften van je organisatie kan veranderen. Daarom zijn termijncontracten bespreekbaar. Flexibiliteit is voor ons een must en we vinden het dan ook logisch dat jij je abonnement kunt aanpassen naarmate de groei van je bedrijf.


APPSYS JUNI 23 2

6. Snelle en persoonlijke service

Geen lange wachttijden, maar een snelle en persoonlijke service. Het team achter AppSys Mobile staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

7. All-in abonnementen mogelijk*

We bieden all-in abonnementen aan (tot 250GB per maand), zodat je nooit zonder data valt. Dit is zeker een voordeel voor medewerkers die veel reizen.

8. Gratis telefoonverkeer binnen je bedrijf

Met AppSys Mobile kun je gratis telefoneren binnen je bedrijf. Dit is ook van toepassing als je meerdere sites hebt binnen België.

9. Monitoring van hoge gebruikers (met tariefaanpassing indien nodig)

We monitoren het verbruik van je medewerkers en geven aan als er behoefte is om de tarieven aan te passen. Dit helpt je om je kosten onder controle te houden.

10. 5G en VoWifi zijn mogelijk op aanvraag

AppSys Mobile is mee met de nieuwste technologieën. Als je behoefte hebt aan 5G of VoWifi, kan dit op aanvraag.

Wil je meer weten over AppSys Mobile? Neem dan contact op met onze telefoniespecialist en ontdek hoe we jouw zakelijke telefonie kunnen optimaliseren.

Ontwerp zonder titel 3