04.03.2024

De voordelen van een IT Manager as a Service

Share      
APPSYS JUNI 23 30

De war of talent is al jaren aan de gang. Één van de moeilijkste sectoren om personeel te vinden is de IT-sector. Is dit een fenomeen dat jou bekend voorkomt? Bij AppSys kunnen we je hierbij helpen. Met IT Manager as a Service zorgen we ervoor dat jij (tijdelijk) kunt rekenen op een ervaren IT-manager.

Goed om te weten: Wat is een ITMaaS?
Als je beroep doet op een ITMaaS, huur je tijdelijk een externe IT-expert in die jou ondersteunt op vlak van IT. Denk hierbij aan:

  • Strategisch IT-advies
  • Het beheer van je IT-infrastructuur
  • Helpdeskondersteuning
  • Beveiligingsbeheer

Waarom zou je kiezen voor ITMaaS?

1. Je bespaart kosten

Door tijdelijk beroep te doen op een externe IT-expert betaal je minder dan een IT-manager die je vast in dienst neemt. Je betaalt enkel voor de uren die de externe IT-expert voor jou werkt.

2. Je zorgt voor meer efficiëntie

Een ITMaaS optimaliseert je IT-infrastructuur en -systemen waardoor workflows efficiënter worden ingericht. Zo verhoog je intern de productiviteit van al je medewerkers, wat ook voordelig is voor je bedrijfsresultaten.

3. Je krijgt toegang tot meer kennis

Door bij AppSys te kiezen voor een IT Manager as a Service krijg je toegang tot een team van ervaren IT-professionals die beschikken over kennis van de nieuwste technologieën. Daarnaast hebben onze medewerkers al jarenlang ervaring in de IT-sector.

5. Je kunt makkelijk op- of afschalen

Een ITMaaS kan eenvoudig worden op- of afgeschaald naargelang jouw behoeften. Dit is ideaal voor organisaties die nog in volle groei zitten waardoor je IT-behoeften onderhevig zijn aan veranderingen.

Een ITMaaS kan dus een waardevolle oplossing zijn voor organisaties die moeite hebben met het vinden van een vaste IT-manager.

Heb je nog vragen over deze dienst? Neem dan gerust contact op met ons.