2023 - week 35

Optimaal WiFi-netwerk voor Engineering Industries eXcellence in België.

Share      
Belgium office

Deze week staat ons WiFi-project bij Engineering Industries eXcellence in de kijker. Daar voerden we een interne netwerkanalyse uit om de oorzaak te vinden van hun WiFi-probleem. Dit project is in samenwerking met onze partner Dustin.

Over Engineering Industries eXcellence:

Engineering Industries eXcellence, voorheen Movilitas, is een divisie van de Engineering Group, een wereldwijde leider in digitale transformatie met oog op supply chain. Met 12 000 professionals verspreid over 60 locaties wereldwijd, levert de Engineering Group projecten in meer dan 50 landen digitalisatie-oplossingen.

Hoe hebben we de klant geholpen?

De klant ondervond problemen met de stabiliteit van het WiFi-netwerk. Via troubleshooting zochten we op verschillende niveaus naar de oorzaak van het probleem. Dat deden we op basis van providers, switches en access points. Na de interne netwerkanalyse vonden we de oorzaak en zorgden we voor een gepaste oplossing.


De medewerkers bij Engineering Industries eXcellence kunnen zo weer genieten van draadloos internet zonder storingen.Heb jij problemen met je WiFi of netwerkverbinding? Laat het ons weten en wie weet kunnen we jou helpen.

Voor al onze projecten van de week kun je hier terecht: https://www.appsysictgroup.com/