Windows XP verloopt in april 2014

Home /

Bij deze willen we nogmaals een oproep doen aan klanten en bedrijven die nog steeds Windows XP en/of Windows 2003 server gebruiken.
Vanaf april 2014 stopt Microsoft (de leverancier van deze software) namelijk met het uitbrengen van beveiligingsupdates en hotfixes voor Windows XP en Windows 2003 Server. Ook kan je voor ondersteuning voor deze operating systems niet meer terecht bij hun.

Windows Server 2012 en Windows 8 bieden een hoop extra functionailteiten die uw onderneming zeker ten goede zullen komen. Het feitelijke upgraden naar deze opvolgers klinkt u mogelijk wat eng, maar dit kunnen wij perfect voor u regelen! Neem hiervoor zeker een keer contact met ons op!

Hoe dan ook, wanneer u toe bent aan een overstap en u dat misschien wilt koppelen aan wat nieuwe computers of andere hardware, neem dan eens contact met ons op en dan bekijken we hoe we dat het snelst, makkelijkst en probleemloos gaan regelen. Ook als u niet weet of u daar aan toe bent, of uw hardware nou wel of niet nog even mee kan; dan denken we ook graag mee. Uw oude computers kunnen bijvoorbeeld nog prima mee als uw medewerkers vanaf een server gaan werken. Dat kan flink schelen in de kosten.

Mocht u vragen hebben hieromternt, aarzel dan niet om ons hierover te contacteren!

Related Posts

Leave a Comment