Digitale nieuwsbrief

Home / Webdesign / Digitale nieuwsbrief

DIGITALE NIEUWSBRIEF

Een nieuwsbrief klinkt misschien wat ouderwets, maar in een modern (digitaal) jasje gestoken kan het een budgetvriendelijke manier zijn om met uw klanten te communiceren.

Dankzij de eenvoudige integratie van diverse media (afbeeldingen, links, video’s) is de nieuwsbrief hét medium bij uitstek uw bestaande klantenbestand op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van het bedrijf.

VORMGEVING OP MAAT

Elk project start met het ontwerpen van een unieke en stijlvolle lay-out voor je nieuwsbrief. Dit ontwerp kan een afgeleide zijn van je bestaande website, gebaseerd zijn op de huisstijl of iets totaal anders. Door de huisstijl van uwbedrijf ook in de nieuwsbrief door te rekken, vergroot u de herkenbaarheid van het bedrijf.

PERSONALISEREN

U kan elke nieuwsbrief steeds eenvoudig een persoonlijke toets meegeven. Dankzij het gebruik van “variabelen” zorgt u ervoor dat elke nieuwebrief automatisch start met een persoonlijk aansprekeing (bijv. “hallo ).

Wie wil er nu niet een nieuwsbrief ontvangen die net iets persoonlijker aanvoelt dan de rest van de spambox.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

voegt in een handomdraai berichten toe, stelt een fotogalerij samen, … . Dankzij de online toepassing heeft u  bovendien geen extra software nodig.

Toegang tot internet is voldoende om een nieuwsbrief (overal ter wereld) te versturen.

KRACHTIGE RAPPORTEN

Als u dacht dat Google veel wist over ons, wacht dan maar tot u de rapporten raadpleegt over de nieuwsbriefcampagne.

Wie heeft een nieuwsbrief geopend, wie heeft op welke link geklikt, wie heeft zich uitgeschreven, op welke locatie heeft de ontvanger de nieuwsbrief geopend?

Ook het vergelijken van verschillende campagnes kan in een handomdraai.

RECLAME OF ANDERE ONZIN

U hoeft geen schrik te hebben voor lelijke logo’s of url’s die onverwacht in je nieuwsbrieven opduiken.

Wij hebben hier een hekel aan, dus gaan we ze ook niet aan uw nieuwsbrieven toevoegen. Alle andere links (uitschrijven, doorsturen, …) verwijzen ook steeds naar een pagina op jouw website.

De ontvanger zal dus (helaas voor ons) op geen enkel moment een link met AppSys herkennen.