Over ons

Home / Over ons
AppSys ICT Group is een full service ICT organisatie gericht op bedrijven en organisaties die het maximale rendement uit hun ICT bestedingen willen halen.

Deze onderneming is ontstaan door het bundelen van de ruim 25 jaren ICT ervaring van de 2 zaakvoerders, Kris Nijs en Werner Jans.

Door onze jarenlange ervaring, de gedrevenheid en de permanente bijscholing van onze medewerkers, beschikken wij over een zeer ruim kennisgebied. Onze partnerships met diverse leveranciers zijn hierbij een stevige steun. Dankzij onze ervaring in diverse sectoren, zowel KMO als grotere bedrijven, zijn wij in staat om uw vragen en problemen om te zetten naar oplossingen zonder daarbij het resultaat en het kostenplaatje uit het oog te verliezen.

We zijn in staat om in begrijpelijke taal met u over de beste oplossingen te spreken. U kunt hierbij denken aan de normale kantoorautomatisering, maar ook aan oplossingen op het gebied van Application delivery, Virtualisatie, Server-Based Computing, Cloud-Oplossingen, ERP-implementaties enz…