09.01.2023

AppSys versterkt het team op gebied van Business Development

Share      
Welkom Tim

AppSys versterkt het team per onmiddellijk ingang met Tim van Roey als Business Development Manager. Tim zal actief mee gaan werken aan de go-to-market strategie van AppSys en zal mee instaan voor het versterken van de relaties met partners en vendoren.

Tim kijkt er enorm naar uit om met AppSys de volgende stappen te zetten:

Ik ga vooral trachten mijn ervaring te gebruiken om samen met jullie de markt verder te veroveren. Tijdens mijn carrière heb ik heel wat ervaring mogen opdoen bij multinationals (EMC/Dell) en beursgenoteerde bedrijven. De afgelopen 10 jaar heb ik het genoegen gehad te acteren als Service Manager & vervolgens als Managing Director van Proact België. Ik hoop dat al deze zaken complementair zijn met alle expertise en kunde die jullie in huis hebben.

Waarom AppSys? De naam en faam die jullie met de nodige erkenning vanuit de vendoren en de alleen maar positieve terugkoppelingen vanuit de partners waarmee jullie frequent samen werken!

Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging en hoop samen verder te kunnen bouwen aan nieuwe successen.


En ook de zaakvoerders Werner & Kris zijn heel enthousiast:

“Met Tim halen we heel wat kennis en ervaring in huis en zijn we er zeker van dat hij kan meewerken aan de verdere uitbouw van ons bedrijf. AppSys draait op volle toeren en om deze ambitie kracht bij te zetten, is de hulp van Tim een grote meerwaarde en kijken we er enorm naar uit om samen onze doelen te bereiken!"

Welkom aan boord Tim!