Managed Security Services


Mensen & uw organisatie op een veilige manier laten werken en communiceren is onze doelstelling op gebied van security. Daarom introduceert AppSys een Security-as-a-Service building block bovenop onze Managed Services oplossing (of als alleenstaande oplossing), volledig op maat en schaalbaar voor uw business.

Managed Security Services

Hoe wij ervoor zorgen dat u veilig kunt werken

Continue scanning van het gehele netwerk:
Dagelijkse scanning van het interne en externe netwerk op kwetsbaarheden, zwakke wachtwoorden en tienduizenden andere aandachtspunten bij het beveiligen van uw netwerk.

Virtuele Probes:
Deze virtuele appliances worden achter de firewall op een virtualisatieplatform geïnstalleerd, zodat het interne netwerk gescand kan worden. We zien dat klanten met meer werkplekken ook meer netwerksegmenten hebben. Wij zetten daarom per netwerksegment een probe in.

Hacker Alert:
Deze digitale bewegingssensoren worden op een virtualisatieplatform geïnstalleerd en slaan alarm zodra een crimineel in het netwerk wordt gesignaleerd. Je ontvangt hiervan direct een alert, waardoor hoge schades als gevolg van een hack of datalek voorkomen kunnen worden.

GDPR aanbevelingen:
Het dashboard laat in een oogopslag zien welke aanbevelingen opgevolgd dienen te worden om beter te voldoen aan de AVG/GDPR wetgeving.

Eenvoudig te begrijpen dashboard:
Het dashboard geeft in een oogopslag weer welke kwetsbaarheden gevonden zijn en waar de belangrijkste aandachtspunten zitten. Uiteraard is elk aandachtspunt voorzien van een oplossing, zodat het risico direct verlaagd kan worden.

Optionele features binnen SaaS

  • Pentesting
  • Netwerk & security audits
  • Phishing as a Service
  • Consultancy
  • Hardware

Meer info over deze oplossing?
Contacteer onze Security Experts via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend gesprek.

Contacteer ons