Afgelopen | Dinsdag 27 juni | Kantoor Wijchmaal | Vanaf 18:30
Fb90ee2d 38ff 400f 9203 d8685ceef13e


AppSys en jij, een match?

Dat is de grote vraag! Bij AppSys zijn we op zoek naar heel wat verschillende profielen. En laten we eerlijk zijn, het is niet gemakkelijk om de juiste mensen te vinden in de IT-sector (kwestie van een disbalans in vraag/aanbod). We begrijpen dat er voor jou heel wat keuze is op vlak van werkgevers, daarom willen we het voor ons beiden makkelijker maken. Met “AllAboutAppSys&You” nemen we een initiatief om elkaar beter te leren kennen, laagdrempelig en zonder verplichtingen.

Tijdens een (hopelijk) zomerse avond houden we een kleinschalig event in ons mooie kantoor in Wijchmaal, waar je aan de hand van kleine en interactieve sessies onze afdelingen leert kennen. Op voorhand kun je aangeven in welk departement of voor welke functie jij interesse hebt. Ben je er nog niet zeker van? Wie weet verrassen we je wel op 27 juni.

Wat verwachten we van jou?

Dat je aanwezig bent met een nieuwsgierige bril. Stel vragen aan onze collega’s, ontdek ons pand en proef de sfeer van onze werkcultuur (met een hapje en drankje). Ben je na de avond overtuigd van AppSys als werkgever? Laat dan je CV (digitaal) achter en maak gebruik van ChatGPT om ons een leuke motivatiebrief te bezorgen.

Details event:

  • Welkom: 18:30
  • Start event: 19:00
  • Adres: AppSys ICT Group, Spoorwegstraat 14, 3990 Peer

Tot dan? Vul hier het inschrijfformulier in:

Het event is afgelopen, je kunt je niet meer inschrijven.

Ontdek onze WorkAtAppSys site