ICT Beveiliging

Home / ICT Beveiliging
AppSys ict group voert it security audits uit voor kleine als grote ondernemingen.

Bij onze audits staat objectiviteit centraal.

Ook adviseren en assisteren wij u graag bij de uitbouw van een beveiligd netwerk. Niet enkel uw vertrouwde applicaties worden getest, ook het onderliggende systeem en zelfs de fysieke omgeving nemen we onder de loep.

Na de test krijgt u van ons een gedetailleerd rapport met de gevonden kwetsbaarheden en de aangewezen oplossing. Dit rapport omvat een uitgebreid technisch gedeelte alsook een niet-technische samenvatting.

Wat kunnen we voor u doen?

Spamfilter

Met onze cloud-based spamfilter is uw netwerk snel en doeltreffend beveiligd door de technologie van de wereldleider Barracuda Networks.

Anti-virus

Deep Security, Symantec, Bitdefender zijn maar enkele softwarepakketen die we aanbieden om uw computer te beveiligen. In functie van uw situatie bieden we de juiste oplossing aan.

Firewall

Een firewall controleert de informatie die van(uit) het internet of een ander netwerk binnenkomt. Aan de hand van de instellingen laat de firewall deze informatie door.

Security audits

Bij onze audits staat objectiviteit centraal. Ook adviseren en assisteren wij u graag bij de uitbouw van een beveiligd netwerk.