ICT Beheer

Home / ICT Beheer

Wat kunnen we voor u doen?

Hardware

Goede hardware is een belangrijke basis voor een betrouwbaar computerpark. Dankzij onze ervaring en partnerships leveren we steeds betrouwbare oplossingen tegen de beste prijs.

Software

U ziet het bos niet meer door alle software-bomen? We maken een inventaris en nemen het licentiebeheer voor al uw software in handen.

24 x 7

We houden op afstand uw volledig computerpark 24×7 in de gaten. Mogelijke problemen komen hierdoor snel naar boven en kunnen snel en vakkundig opgelost worden.

Supportdesk

Voor organisaties waar een IT-helpdesk op locatie niet noodzakelijk is, bieden we een oplossing op maat van de klant. Dankzij onze selfservicedesk kunnen problemen overal gemeld en gevolgd worden.

Managed services

De afhankelijkheid van IT stijgt. Het uitvallen van IT componenten is een ramp voor medewerkers, maar heeft ook gevolgen voor dienstverlening naar klanten en de reputatie van het bedrijf. Het dagelijks beheer van uw IT-infrastructuur kan veel efficiënter indien u het volledig of gedeeltelijk uitbesteedt.

Mobile

U bent op zoek naar de smartphone die het beste past binnen uw organisatie? We geven zowel advies, opleiding als ondersteuning.

Virtualisatie

U wilt beter gebruikmaken van de server- en opslagcapaciteit?

Virtualisatie zorgt ervoor dat je op 1 server meerdere machines kan creëren. Behaal een hoger rendement met minder servers!

Service contracten

Bij Appsys kan u een SLA (Service Level Agreement) afsluiten waarin afspraken betreft reactietijd e.d. vastgelegd worden.

Cloud computing

“De Cloud” is niet meer weg te denken in uw ICT infrastructuur, en hiervoor is Appsys ICT Group uw partner van dienst! Maak kennis met ons aanbod van cloud oplossingen: